Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 430 870 SEK / Fast pris
Adress
Köpmangatan 7A, Söder, Eskilstuna
Typ
Bostadsrätt
KVM
114 kvm
Avgift
5 746 SEK / mån
Rum
4 rum

Lyx i två plan!

Välkommen till denna unika etagevåning som nås via egen ingång! Det första du slås av när du kommer in i denna bostad är en fantastisk takhöjd och underbart ljusinsläpp från stora fönster från två våningsplan. Den vackra trappan förgyller lägenheten och sammanbinder på ett fint sätt de båda våningsplanen. Från vardagsrummet på entréplanet finner du höga dubbeldörrar som leder ut till den mysiga stenbelagda uteplatsen för trevliga grillstunder sommartid. Vi går en trappa upp och möts även här av ett otroligt fint ljusinsläpp från två håll och här finns flexibilitet att vid behov dela av den stora ytan till ett tredje sovrum alternativt använda det som ett trevligt allrum. Här finns ytterligare en möjlighet till härliga sommarstunder på den rymliga balkongen i söderläge. I öppen planlösning och med fin kontakt med vardagsrummet ligger det praktiska arbetsköket som är fullt utrustat för att underlätta vardagsbestyren.

Genomgående för Brf Svärdsliljan är en mycket hög standard och bra materialval där husen bär distinkt karaktär från sina respektive tidsepoker. På innergården finns ett stort gemensamt trädäck mot vattnet där de boende kan spendera fina sommarkvällar med att grilla och umgås, eller bara sitta och njuta av utsikten över ån med en bok. Här bor du tryggt med låsta grindar till innergården och samtliga bostadsrättsinnehavare tilldelas en fjärrkontroll till den automatiska bilgrinden. Bostäderna har nära till grönområden och vackra promenadstråk på bägge sidor om Eskilstunaån. Inom närområdet finns även restauranger, livsmedelsaffär, gym, apotek, vårdcentral m.m. och till torget och city tar det endast 5-10 min att promenera. För dig som pendlar ligger även tågstationen endast en kort promenad bort. För att läsa mer om projektet eller för att se bostadsväljaren, där du kan titta mer på varje lägenhet, finns bostadsrättsföreningens egna hemsida.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Med egen entré finns denna unika etagevåning med en mycket trevlig planlösning. Lägenheten har uteplats på entréplan och balkong på övre plan, båda med en härlig utsikt över ån.

I hallen vid entrén finns 3 st garderober med skjutdörrar för rymlig förvaring.
På entréplanet finns även två sovrum, båda med garderober med skjutdörrar. Samtliga fönster mot Köpmangatan har extra dämpning mot ljud för att säkra nattsömnen.

Det moderna köket präglas av hög kvalitet, vilket kännetecknas av vitvaror från det högkvalitativa märket Miele. Naturligtvis finns både induktionshäll och inbyggnadsugn samt micro i köket som även har en charmig bardisk med möjlighet att placera barstolar.

Det rymliga vardagsrummet med högt tak och infällda spotlights känns luftigt och inbjudande och leder fram mot dubbeldörrarna till uteplatsen.
Lägenheten har ett stort helkaklat badrum med kakel och klinker från Höganäs. Badrummet, som har golvvärme, är utrustat med duschhörna med infällbara duschväggar, kommod med handfat, spegelskåp med LED-belysning, toalett och handdukstork. Dessutom ingår tvättmaskin (Miele), torktumlare (Miele) och torkskåp som standard.

Det finns även en helkaklad gäst-WC, komplett med golvvärme, dusch och handdukstork.

En stilren trappa med funkisräcke i svart leder upp till den härliga övre plan. Det omgivande räcket, tillsammans med den höga takhöjden med infällda spotlights, ger allrummet på övre plan en fantastisk rymd.

Ytterligare ett vardagsrum på 12 kvm finns på detta plan, med utgång till den mysiga balkongen i söderläge.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Brf Svärdsliljan 1

Länkar

Brf Svärdsliljan 1 i Eskilstuna

Allmän information

Pris

4 430 870 SEK (Fast pris)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

114 kvm

Areauppgift enligt

Areauppgifter enligt bostadsrättsförening

Gatuadress

Köpmangatan 7A

Ort

Eskilstuna

Kommun

Eskilstuna

Lägenhetsnummer BRF

101

Våningsplan

1 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Uteplats

Uteplats med marksten i söderläge.

Balkong

Balkong i söderläge.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Svärdsliljan 1 i Eskilstuna

Organisationsnummer

769633-7901

Allmän information

TV OCH BREDBAND
Fiber

GÅRDSPLATS
Föreningen har en gemensam uteplats på ett stort trädäck mot Eskilstunaån där du har tillgång till gemensam grill och sittplats.

BYGGNADSÅR
2019

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme och FTX-ventilation

Byggnadskommentar

Originalfastighet som har restaurerats och byggts om.

Utförda renoveringar

Originalfastigheten har restaurerats och byggts om till 13 lägenheter. Det har även byggts två nya huskroppar varav en med fyra stadsradhus samt en med två mindre lägenheter direkt vid å-kanten.

Övriga utrymmen i föreningen

Föreningen har en gemensam uteplats på ett stort trädäck mot Eskilstunaån där du har tillgång till gemensam grill och sittplats.

Antal lägenheter

19

Byggnader

Byggår

Ombyggnadsår 2019

Hiss finns

Ja

Hisskommentar

Från markplan

Ekonomi

Månadsavgift

5 746 SEK/månad. I avgiften ingår I avgiften ingår värme och vatten.

Andelstal insats

5,72993%

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har nio parkeringsplatser med el-stolpe för 500 kr/mån. Separat kö.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta