Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 695 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Ekensbergsvägen 97, Vireberg, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
95.5 kvm
Avgift
5 859 SEK / mån
Rum
5 rum

Väldisponerad femma med balkong på attraktiv adress!

*Accepterat pris - ring ansvarig mäklare för visning*
Äntligen saluförs av en av Virebergs populära femmor! Varmt välkommen till denna väldisponerade och oslipade femma med balkong på populära Ekensbergsvägen. Här välkomnas ni av ett rymligt vardagsrum med vacker fiskbensparkett som pryder golvet och här finns plats för soffa med tillhörande möblemang, kontorshörna samt separat matsalsdel. Härifrån nås även bostadens balkong där det finns plats för enklare möblemang samt vackra planteringar. Vidare bjuder bostaden på ett rymligt orginalkök med goda förvaringsmöjligheter i flertalet skåp. Matplatsen med plats för upp till 4 personer får sin naturliga plats intill fönsterpartiet. Rymliga sovrum som även kan disponeras som gästrum och kontor. Stambytt helkaklat badrum samt separat gäst-WC. Goda förvaringsmöjligheter i flertalet inbyggda garderober. Ta chansen att skapa ert kommande drömhem i en stabil och stambytt förening med många stora renoveringar bakom sig.

Varmt välkommen på visning!

På Ekensbergsvägen bor man med endast några få minuter från all tänkbar service och kommunikation. Fastigheten angränsar till Råsundas lugna villakvarter med endast fem minuters promenad till Stråket och Råsunda torg med affärer, restauranger och pubar. I den absoluta närheten finns även Råsundaskolan samt flertalet förskolor! På promenadavstånd finnes även Solna Centrum med dess rika utbud av butiker, service och kommunikationer såsom tunnelbana, tvärbana och bussar. Räcker inte Solna Centrums 120 lokaler till så finns Westield Mall of Scandinavia och Friends Arena inte alls långt bort. För storhandlingen ligger även Ica Maxi i Solna Business Park endast några minuter bort där även pendeltåget har en station. För sköna dagar ute i naturen ligger Råstasjön, Lötsjön, Skytteholmsparken och Hagaparken i närheten och är väl värda ett besök för picknick eller motion. Lägenhetens läge gränsar till Sundbyberg med sitt pittoreska centrum och rika utbud av caféer och restauranger, även det är på bekvämt avstånd.

Rumsbeskrivning

BALKONG: Balkong i trevligt läge mot grönska och fritt från insyn.

HALL: Välkomnande hall med plats för avhängning och hatthylla. Längre in i hallen finns flertalet inbyggda garderober. Gröna tapeter och mörkt golv.

KÖK: Orginalkök med målade luckor, diskbänk i rostfritt stål med ovan sittande kakel. God förvaring i flertalet skåp. Här består utrustningen av kyl/frys, spis, ugn, fläkt och diskho. Matplatsen får sin naturliga plats intill fönstret. Rutigt vinylgolv samt ljusa väggar.

VARDAGSRUM: Rymligt vardagsrum med plats för soffa med tillhörande möblemang, Tv-möbel samt kontorshörna. Fint ljusinsläpp från större fönsterparti och härifrån nås även bostadens balkong. Vacker fiskbensparkett pryder golvet och på väggarna finns tapet i blått och grönt.

SOVRUM 1: Sovrum med plats för säng med tillhörande möblemang samt garderob. Matta på golv och rosa tapetserade väggar.

SOVRUM 2: Sovrum i gavel med plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Plats för flertalet garderober för förvaringsmöjligheter. Matta på golv samt ljust tapetserade väggar.

SOVRUM 3: Trevligt sovrum med plats för säng med tillhörande möblemang samt garderob. Matta på golv och ljusa väggar.

SOVRUM 4: Sovrum med plats för säng och tillhörande möblemang samt garderob. Matta på golv och ljusblå väggar.

MATRUM: Trevligt matrum med plats för matbord och övrigt möblemang. Vackert fiskbensparkett på golvet och orange tapeter på väggarna.

BADRUM: Helkaklat stambytt badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Här finns badkar, WC, handfat samt spegelskåp.

GÄST-WC: Gäst-wc med WC, handfat samt spegelskåp. Rutigt klinkergolv och tapetserade väggar med delvis kakel ovanför handfat.

Dokument (pdf)

Planlösningar BRF Energideklaration Ekensbergsvägen 97 Brf Balladen 1, stadgar Stadgar Årsredovisning 2021

Länkar

Film

Allmän information

Pris

4 695 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

5 varav 4 Sovrum

Boarea (BOA)

95.5 kvm

Areauppgift enligt

Ek. Förvaltaren

Gatuadress

Ekensbergsvägen 97

Ort

Solna

Kommun

Solna

Lägenhetsnummer BRF

00018

Våningsplan

3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Balladen 1

Organisationsnummer

769610-2370

Allmän information

Brf Balladen 1 är belägen på en attraktiv adress i det mysiga Virebergsområdet. Flera skolor bl.a. Ekensbergsskolan och Råsundaskolan finns i området och även flera förskolor och fritids. På andra sidan Gränsgatan finns Solna Business Park med bl.a. ICA Maxi, post, gym och hållplats för tvärbanan som går mellan Alvik-Solna Station med anslutning till pendeltåget mot Märsta, Uppsala och Arlanda. Vid Solna Station finns även det nya området Arenastaden med Friends Arena och Mall of Scandinavias enorma serviceutbud. I närområdet finns busshållplatser med busslinjerna 152 (Bromma Flygplats), 176/177 (Mörby Station-Danderyds Sjukhus-Solna C-Brommaplan-Ekerö), 197 (Nattbuss till och från Vasagatan i City), 506 (Karolinska) och 509 (Danderyds Sjukhus-Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Brommaplan). På kort avstånd finns all service vid Sundbyberg C (hållplats för fjärrtåg, citybanan och t-bana) och snabb resväg in till Stockholm. På smidigt gångavstånd (ca 10 min promenad) nås även Solna C med all service och tunnelbanans blåa linje som tar en till T-Centralen på ca 10 min. För den idrottsintresserade finns Huvudstafältet, populära Skytteholmsparken, Skytteholms IP och Solnahallen i direkt närhet och på cykelavstånd nås fina cykel- och joggingvägar längs med Ulvsundasjön förbi Pampas Marina och hela vägen in till city.

Brf bildades

2003

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fastigheten har bredband, IP-telefoni och digital-TV via Comhem.
Denna avgift är ej inräknad i månadsavgiften utan tillkommer som en obligatorisk avgift på 175 SEK/månad.

Utförda renoveringar

2006 Stambyte
2010 Byte av hisskorg
2013-2014 Elarbeten
2015 Fasadrenovering, balkongbyte, fönsterbyte, gårdsplan och takrenovering.
2015 Räddningsväg
2016 Inköp av 2st tvättmaskiner
2016 1st lokal ombyggd till 1st lägenhet
2016 Ny beläggning på parkerinsdäcket
2017 1st lokal ombyggd till 2st lägenheter
2017 Nerfart riktad stenkant
2018 OVK, kanalrensning samt injustering av ventilation
2018 Byte av samtliga radiatorer i fastigheten
2020 Högtrycksspola avloppsstammarna i fastigheten samt filma avlopp i bottenplattan
2021 Installation av 8 st laddplatser för elbil i stora garaget
2022 Nytt digitalt låssystem
2022 Övervakningssystem
2022 Säkerhetsdörrar i allmänna utrymmen

Kommande renoveringar

- Nytt digitalt låssystem
- Övervakningssystem
- Säkerhetsdörrar i allmänna utrymmen

Övriga utrymmen i föreningen

I huset finns tvättstuga, källarförråd (lägenheterna har 1st källarförråd och 1st matförråd till sitt förfogande), cykelrum, barnvagnsrum, styrelserum, skyddsrum och redskapsförråd.

Antal lägenheter

37

Byggnader

Byggår

1956

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

5 859 SEK/månad. I avgiften ingår Värme och vatten. Obligatorisk avgift om 175 SEK/månad tillkommer för bredband, IP-telefoni och digital-TV via Comhem.

Avgiftsförändringar

Inga beslutade avgiftsförändringar beslutade enl kontakt med förningen 2022-11-27.

Andelstal

3.40489 %

Andel av BRF nettoskuldsättning

473 579 SEK

Överlåtelseavgift

1 138 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

455 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har 34 st parkeringsplatser; varav 18st är inomhusplatser i det stora garaget, 12st är utomhusplatser och 4 st är enskilda garage.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

F

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta