Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Ankdammsgatan 30, 5/6 tr!, Skytteholm, SOLNA
Typ
Bostadsrätt
KVM
55.8 kvm
Avgift
2 776 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Låg avgift, solid förening och högt upp med fri utsikt!

Värt att nämna bostaden är ett kommande projekt. Är du intresserad vänligen kontakta ansvarig mäklare.


Varmt välkommen till denna inspirerade, charmiga och fräscha bostad med idealiskt högt läge i Skytteholm, med låg avgift, fri utsikt och stabil föreningn med dolda tillgångar!
Här bor du i ett lugnt och grönt område enbart en kort promenad till Solna centrum. Bostaden har en optimal planlösning med fina detaljer, genomgående fina ytskikt (nymålad 2020). Vardagsrummet tillåter, om så önskas, utrymme för både sällskaps del och matplats. Från vardagsrummet ha du stora fönsterpartier som vetter mot lövträdsgrönska och tar emot so från uppgång till nedgång. Köket är ljust med genomtänkta detaljer och erbjuder gott om funktionell förvaring och goda arbetsytor. Bostadens stora rum erbjuder plats för såväl dubbelsäng som förvaring. Sist men inte minst en magisk balkong i söder läge här kan man verkligen njuta till fullo. Byggnaden är även stambytt!.

Stadsdelen Skytteholm karakteriseras av stora grönområden samtidigt med närhet till service, butiker, restauranger och rekreation. Skytteholms speciella blandning av fristående punkthus och klassiska skivhus tillåter stora fria ytor med grönområden som Skytteholmsparken och Skytteholmsfältet.
Närheten till Solna C, Huvudsta C och Solna Business Park erbjuder enkelt all tänkbar shopping som kan behövas veckans alla dagar. Mall of Scandinavia i Arenastaden finns lättillgänglig med dess rika utbud.
I Arenastaden ligger även den nya Friends Arena, Sveriges nationalarena, som attraherar såväl internationella artister som högkvalitativ fotboll och populära evenemang.
Att bo i Skytteholm ger familjen ett rikt urval av skolor och förskolor tillgängliga inom promenadavstånd
Skytteholm erbjuder smidiga förutsättningar för flygburna semester- och arbetsresor i och med Arlanda flygplats inom ca 30 min och Bromma flygplats endast ca 10 minuter med bil från hemmet. I närområdet finns flertalet bussförbindelser (ex. 509, 512, 176 och 177) och en kort bit bort tar tvärbanan dig hela vägen till Sickla udde via Alvik och Liljeholmen. Vid Solna C finns tunnelbana som snabbt och enkelt når in till Stockholm City på ca 10 minuter. Och kanske för vidare resor med tåg ut i Europa.
Några promenadminuter bort finner du Augustendals 4H-gård, Hufvudsta ridskola, Pampas Marina och Karlbergs slott invid Karlbergskanalen.
För den aktive finns flera gym, sporthallar och motionsspår. Cykelvägar och promenadstråk leder dig till hela vägen in till Stockholm City, Råstasjön, Brunnsviken och till den engelskinspirerade Hagaparken med Haga slott och nationalstadsparken.

Rumsbeskrivning

Hall

Rymlig välkomnande hall med goda avhängnings- och förvarings möjligheter i form av garderober samt hatthylla. Nytt och fint laminat golv( 2019) med målade väggar (2020)

Kök/ Matplats

Fint kök med nytt laminat golv (2019) Här finner du även lägenhetens trevliga balkong som vetter mot söderläge. Köket har rikligt med förvaring och bra med arbetsytor, spis, ugn, diskmaskin, kyl/ frys samt vitt kakel ovan diskbänk. Köket har även en matplats del för 4 pers.

Vardagsrum

Luftigt stort vardagsrum med rikligt ljusflöde från de stora fönsterpartierna som vetter söderläge. Här finns gott om utrymme för såväl sällskapsdel som generös matplats och övrigt möblemang. Väggarna är nymålade (2020) och golvet består av fint slitstarkt parkettgolv.

Sovrum

Stort sovrum med fint vitlaserat original parkett med nymålade väggar (2020). Sovrummet får plats med dubbelsäng med tillhörande nattduksbord och övrigt sovrums möblemang. Sovrummet har tre inbyggda garderober med överskåp..

Balkong

Näst högst upp finns den magiska balkongen med fri utsikt som vetter mot söderläge. Här finns det plats för 2 - 4 personer.

Källarförråd

Stort källarförråd tillkommer lägenheten

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Stadgar Årsredovisning 2018

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2

Boarea (BOA)

55.8 kvm

Gatuadress

Ankdammsgatan 30, 5/6 tr!

Ort

SOLNA

Kommun

Solna

Lägenhetsnummer

1122

Våningsplan

5 av 6

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Har balkong

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Nyboda 10

Organisationsnummer

769624-2622

Allmän information

Brf Nyboda 10 bildades den 30 januari 2012. Den 14 september samma år tog vi över fastigheten av PP Pension, som hade ägt den sedan 1966. De båda husen är sammanbyggda med en enplansbyggnad som rymmer kommersiella lokaler, bland annat en tandläkarmottagning och studielokaler. I ett av bostadshusen finns också en restaurang.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Grundutbud för TV från Telenor ingår i månadsavgiften. Alla lägenheter i föreningen har en dosa från Telenor som kan aktiveras för bredband och tv.

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING
Fjärrvärme

Byggnadskommentar

Ankdammsgatan 26-30 har 3 tvättmaskiner, 2 torktumlare och i ett separat rum 1 elmangel. Det finns även 2 torkskåp.

Utförda renoveringar

Badrummens avloppsstammar byttes i båda bostadshusen 1993. En del lägenheter på Nybodagatan 2-4 har även fått köksstammarna bytta tidigare, övriga köksstammar byts under våren 2014.
Hissarna på Nybodagatan helrenoverades 2013, och trapphuset på Nybodagatan målades om 2014. Under 2014 har även samtliga armaturer i källarutrymmen och trapphus bytts ut för att spara energi.
2014-2015 renoverades utemiljön i hela föreningen på ett sätt som knyter ihop båda byggnaderna till en helhet. Vi fick nya planteringar, utemöbler, gräsmattor och utebelysning.
2016 målades källargångar på Ankdammsgatan 28-30.
2017 renoverades fasaden på Ankdammsgatan samt en gavel på Nybodagatan.

Kommande renoveringar

Fasadrenovering på Nybodagatan 2 och 4 och fönsterbyte. Detta kan ske under år 2019

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns två tvättstugor, en per byggnad samt två cykelrum på Ankdammsgatan och två på Nybodagatan. Föreningen har en utegård med bänkar, bord, planteringar och grönytor.

Antal lokaler

8

Antal hyresrätter

17

Antal lägenheter

147

Byggnader

Byggår

1960

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 776 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV

Beskrivning månadsavgift

VA, värme och TV (grundutbudet från Bredbandsbolaget)

Avgiftsförändringar

Ingen avgiftshöjning är planerad under 2019.

Andelstal insats

0,6042%

Överlåtelseavgift

1 190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Försäkringskostnad

180 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har egna parkeringsplatser som är reserverade för de boende i Nyboda 10. Det finns tre typer av parkeringsplatser:
I garaget (under musikstudion, entré från Nybodagatan): 640 kr/mån.
Ute med elstolpe: 400 kr/mån.
Ute utan elstolpe: 300 kr/mån
Varmgarage med plats för 52 bilar, uteplats med el för nio bilar och uteplats utan el för 20 bilar. Det kan vara kö för att få en parkeringsplats, men den brukar inte vara lång.
Parkeringsplatser hyrs till boende och kötiden varierar ganska mycket, genomsnitt i området är 7 månader.

Beskrivning

Övrigt

Obligatoriskt tillägg på avgiften: Bredband, 215 kr.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy