Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ekängsgränd 1 nb, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
65 kvm
Avgift
3 838 SEK / mån
Rum
2 rum

Underbar markplans 2:a intill Erstaviken

Nu finns tillfället att förvärva en av de fina 2:orna i Strandängarna. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med fina ljusflöden från många och generösa fönstersättningar, stort sovrum, goda förvaringsmöjligheter samt en trevlig uteplats med trädäck.

- GENERÖSA SOCIALA YTOR
- UNDERBARA LJUSFLÖDEN
- HÄRLIG UTEPLATS
- BRA FÖRBINDELSER
- SKÄRGÅRD
- HISS I HUSET
- NÄRA NATURRESERVAT, MARINA, STRANDBAD OCH SKÄRGÅRD

Ekängsgränd 1 ligger mycket fint i den nya stadsdelen Strandängarna där bostäderna löper längs Erstavikens kant. Lägenheten är så gott som i nyskick och har modern standard och hög takhöjd. Delvis öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som erbjuder generösa ytor och socialt umgänge med kocken. Stort sovrum där den generösa dubbelsängen får plats, helkaklat badrum med egen tvättdel. Gott om förvaring i garderober samt i förrådet som tillhör lägenheten. Den härliga uteplatsen nås från vardagsrummet och är perfekt för den som älskar härliga morgnar i solen med sin fint komponerade frukostbricka!

Strandängarna erbjuder en lugn skärgårdsmiljö med strandbad och marina i området samt härliga Erstaviks naturreservat på promenadavstånd. Spendera sommardagarna på stranden eller till sjöss och vinterdagarna på Erstavikens is. Trots det rogivande och lugna läget finns det goda kommunikationer som tar dig till Gullmarsplan eller Stockholm C på ca 25 minuter. Här avgår bussarna redan tidigt på morgonen för de som vill vara på jobbet till 06.00. På trygga gång-och cykelvägar nås flertalet förskolor och två skolor såväl som Tyresö Strandtorg. Här erbjuds flertalet restauranger, frisörsalonger, ett omtyckt café och dagligvaruhandel. Fortsätter man en liten bit ut finns även sköna Tyresö Slott med dess vackra park, museum, caféer och restaurang.

VÄLKOMMEN HEM!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy