Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Kräpplavägen 22F, Stuvsta, Huddinge
Typ
Bostadsrätt
KVM
22 kvm, biarea 11 kvm
Avgift
1 851 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Unikt studiohus i Stuvsta med låg avgift!

Varmt välkomna till Kräpplavägen 22F!

Med stor glädje kan jag nu presentera detta fräscha studiohus om 33kvm (22 kvm boarea & 11 kvm biarea) som är belägna i centrala Stuvstas villakvarter. Här bjuds ni på en tilltalande planlösning med stilsäkra materialval, generös takhöjd 3,5 meter i sällskapsdelen, sovloft och en egen trädäckad uteplats. Fiber är indraget till samtliga bostäder i föreningen!

På gångavstånd når man charmiga Stuvsta Centrum med matbutiker, cafféer, bageri, bankkontor, florist, vårdcentral och tobaksbutik. Från Stuvsta Centrum går pendeltågen som tar er till city på 13 minuter och ni finner dessutom bussanslutningar till Huddinge Centrum, Fruängen och Kungens Kurva där ni hittar ett av Europas största handelskvarter. På cirka 15 minuters promenad hittar man även tunnelbanan i Rågsved.

Sammanfattningsvis ett boende som genomsyras av kvalitet och en härlig rymd. En låg månadsavgift som inkluderar värme, vatten, hushållsström och P-plats.

Varmt välkomna!

Rumsbeskrivning

HALL
Rymlig hall med ljusa väggar, mörkt klinkergolv och goda avhängningsmöjligheter.

KLÄDKAMMARE/KONTOR
I anslutning till hallen finns ett mindre rum som kan användas som klädkammare alternativt som kontor.

ALLRUM
Generösa sällskapsytor i öppet landskap med utrymme för ett matbord och en soffgrupp om så önskas.

KÖK
Modernt kök med vita köksluckor och stilrent klinker ovan arbetsytorna. Kökets maskinella utrustning består av:

- Spishäll
- Varmluftsugn
- Kombinerad kyl och frys
- Microvågsugn
- Köksfläkt
- Diskmaskin

BADRUM
Fräscht helkaklat badrum med golvvärme, WC, kommod, dusch, värmepump, tvättmaskin och torktumlare.

SOVLOFT
Sovloft med en takhöjd om ca 1,40 meter. Utrymme finns för dubbelsäng.

Stor trädäckad uteplats i härligt sydvästläge med dagens bästa soltimmar. Här finns utrymme för en sittgrupp om ca 4-6 personer.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar BRF Vakteln 14 Energideklaration 5338076_1-312-4_2D_print 5338076_2-312-4_2D_print Årsredovisning 2015

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

1

Boarea (BOA)

22 kvm

Biarea (BIA)

11 kvm

Gatuadress

Kräpplavägen 22F

Ort

Huddinge

Kommun

Huddinge

Lägenhetsnummer

4

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Vakteln 14

Organisationsnummer

769627-3726

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Vakteln 14 är en bostadsrättsförening som bildades 2015 bestående av totalt 9 bostäder. Lägenheterna är belägna i Stuvsta med närhet till T-bana, pendeltåg, natur och affärer!

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Inga höjningar är planerade. Föreningen höjde avgifterna i augusti 2017.

TV OCH BREDBAND
Föreningen har Telia Tripple Play (100/100 mbit/s fiber, Telia lagom TV samt ip-telefoni) . Obligatorisk kostnad tillkommer med 379 kr/mån.

Juridisk person kan accepteras

Nej

TV/internet

TV: Telia Tripple Play med Telia TV-lagom (18 kanaler). Obligatorisk kostnad för Telia Tripple Play är 379 kr/mån.
Internet: Telia Tripple Play med fiber (100/100 mbit/s & IP-telefoni) Obligatorisk kostnad för Telia Tripple Play är 379 kr/mån.

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING
Luftvärmepump + El-golvvärme

VENTILATION
Typ av ventilation: Mekanisk frånluft med återvinning

Byggnadskommentar

FÖNSTER
3-glasfönster

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 9

Antal lägenheter

9

Byggnader

Byggår

2015

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

1 851 SEK/månad. I avgiften ingår Värme och vatten ingår i avgiften.

Beskrivning månadsavgift

Obligatorisk kostnad tillkommer för Telia Tripple Play om 379 kr/mån.

Andelstal insats

4,2%

Andel av månadsavgift

4,2%

Överlåtelseavgift

1 110 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

443 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Övrigt

379 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

PARKERING TILLHÖRANDE BOSTADEN
1 P-plats utanför bostaden ingår i månadsavgiften.

Energideklaration

Specifik energianvändning

104 kWh/m²

Beskrivning

Övrigt

Välkomna till Kräpplavägen 22 och bostadsrättsföreningen Vakteln 14! Här bor ni i idylliska villakvarter omgivna av vacker natur och sköna promenadstråk. På gångavstånd når ni både pendeltåget från Stuvsta Centrum & Tunnelbanan i Rågsved som tar er till city på ca 15 min samt flertalet bussar som går mot Skarpnäck/Norsborg, Kungens kurva & Huddinge centrum. På 5 minuters promenad finns även Coops nya matbutik.

Brf Vakteln 14 kommer bestå av totalt nio bostäder, varav tre enrummare med sovloft och sex fyror i tvåplan. Detta är en stabil förening med rätt förutsättningar där de låga avgifterna inkluderar värme, vatten, hushållsström, P-plats och sophämtning.

Stuvsta Centrum är ett mindre, mysigt centrum med bank, Ica, apotek, vårdcentral, frisörer, pizzeria, restauranger, grillkiosk, videobutik, zoo, konditori, spelbutik/kiosk, pressbyrå, leksaksbutik, optiker och florist. Den mysiga sjön Långsjön ligger inom promenadavstånd från Stuvsta och har omtyckta promenadstråk och löparspår. I närheten finns dessutom Skeppsmyreparken som på senare år gjorts om till en perfekt mötesplats för människor.

Huddinge Centrum är ett populärt centrum med goda möjligheter till shopping eller andra nöjen för vuxna som barn i alla åldrar. Här finner ni ett utbud om 80 olika affärer, restauranger, caffeér och mycket, mycket mer.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy