Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Viktoriagatan 20A, Centralt - Trosa, Trosa
Typ
Bostadsrätt
KVM
41 kvm
Avgift
2 480 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Charmig minitvå i centrala Trosa

På första plan ligger denna ljusa och sociala minitvåa. Allrum och kök bjuder med sin öppna planlösning in till både socialt umgänge och känslan av rymd. Här har varje kvadratmeter tagits tillvara på. Lägenheten har ett sovrum med gott om plats för säng och möblemang. Inredningen är charmig och ytskikten är fräscha. Köket är fullt utrustat med det du behöver för att tillaga all sköns mat. Det helkaklade badrummet har wc och dusch. Allt är inbjudande och väl omhändertaget.
Lägenhetens hjärta är den stora och härliga altanen. Vilket gör att under de varma månaderna får du ytterligare plats att vara på. Ett härligt tillskott till ditt boende.
Lägenheten ligger i en stabil och omtyckt förening med god ekonomi och låga driftskostnader. Här bor du på en lugn gata fast tacksamt nära till Trosas utbud med restauranger, affärer och kommunikationer. Med buss tar du dig snabbt till Vagnhärad för fortsatt färd med tåg till Stockholm. Eller så tar du bussen direkt till Nyköping, Södertälje och Stockholm. Sommartid lever hamnen upp med färd ut till Trosas vackra skärgård. Kommunen bjuder annars på både fina naturupplevelser, vandring och cykelleder.
Viktoriagatan 20A är en väldigt gullig lägenhet som passar dig perfekt som vill prova att bo ensam eller flytta ihop.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

En ljus hall välkomnar dig till Viktoriagatan 20A. Här finns en hatthylla och möjligheter till mindre förvaring. Från hallen har du direkt ingång till det helkaklade badrummet. Utrustat med wc, handfat med kommod, dusch, spegel, skåo och handdukstork. En fondvägg i grått accentuerar duschen och extra komfort finns i golvvärmen.
Efter hallen når du det stora härliga allrummet i en öppen planlösning mot köket. Ljusa och inbjudande färger gör att rummet känns stort och hemtrevligt. Det är ombonat och välplanerade kvadratmetrar.
Köket ligger i vinkel i ena hörnet. Du som gillar att laga mat hittar ett modernt och trevligt kök. Vita fronter ger ljus åt köket. Fullt utrustat med häll, ugn, diskmaskin och kombinerad frys&kyl.
Den stora altanen går utmed nästan hela allrummet och är ett underbart tillskott till lägenheten.
Detta gör att du under de varma månaderna har ytterligare ytor att tillgå.
Sovrummet är lagom stort med plats för säng och sängbord.

Föreningen är stabil och området är lugnt. Mycket populärt för just sin närhet till centrum, kommunikationer och bio. Fiber finns installerat i lägenheten.
Lägenheten har genomgått en uppfräschning under åren och är väl omhändertagen idag. Inredningen går i mjuka och tilltalande färger.
Du har en även tillgång till ett förråd och matkällare. Det finns tvättstuga och cykelförråd.

Viktoriagatan 20A är verkligen en liten charmig pärla.

Välkommen hem!

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Årsredovisning Frågelista

Länkar

Prospet

Allmän information

Pris

Utgångspris

Antal rum

1.5 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

41 kvm

Gatuadress

Viktoriagatan 20A

Ort

Trosa

Kommun

Trosa

Beskrivning av förråd m.m.

Vindsförråd

Lägenhetsnummer BRF

104

Våningsplan

1

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Polishuset

Organisationsnummer

769611-1512

Brf bildades

2004

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Byggnadskommentar

Flerfamiljshus

Utförda renoveringar

Se information i årsredovisningen.

Kommande renoveringar

Inga renoveringar är planerade. Kontrollerat med ordförande 221114

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 30
Antal lokaler: 2

Antal lokaler

3

Antal lägenheter

30

Byggnader

Byggår

1986

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

2 480 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Varmvatten, Kabel-TV, Internet
Fiber+ TV kanaler, värme, VA

Avgiftsförändringar

Inga avgiftshöjningar planerade. Kontrollerat 221114

Andelstal

1,85249%

Andel av BRF nettoskuldsättning

128 761

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

390 SEK/månad

Försäkringskostnad

145 SEK/månad

Summa driftkostnad

535 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningar har 8 st garage för uthyrning för en kostnad om 339kr/mån samt 5 st parkeringsplatser för 162 kr/mån med el-stolpe och 17 st p-platser utan el-stolpe för 102 kr/mån. För tillfället är det kö till både garage och parkeringsplats med el-stolpe. Alla bostadsrättshavare har rätt till en parkeringsplats/lägenhet.

Typ

P-plats

Har separat kö

Ja

Fast kostnad

Ja

Kostnad

102 SEK/månad

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy