Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 495 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Slussplan 3A, Slussen, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
113 kvm
Avgift
5 005 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Rumsbeskrivning

HALL/ENTRÉ
Mörk klinkergolv och vita släta väggar. Här finns gott om förvaring i inbyggd garderob som försluts av vita skjutdörrar. Lite längre fram i hallen finns även en stor klädkammare med optimal förvaring. Direkt anslutning till ett av bostadens två badrum.

BADRUM 1
Grå klinker på golv och vitt kakel på väggar. Badrummet är utrustat med vitt tvättställ med blandare i krom med kommod undertill. WC, duschhörna med blandare i krom som försluts av två vikbara glasdörrar. Här finns även handdukstork, tvättmaskin och torktumlare (Siemens) med arbetsbänk och skåp upptill.

BALKONG (3)
Stor balkong om ca 10m² i nordvästläge. Plats för större möblemang och planteringar. Fri utsikt över kanalen, tågrälsen och glimt av Öresund.

VARDAGSRUM
Ekparkett och vita släta väggar. Stort insynsskyddat vardagsrum med fönster i fil. Enorm plats för större möblemang såsom soff-och matgrupp. Här finns även en fransk balkong. Två väggpartier är försedda med dekorationstegel. Detta gjordes 2015. Köket i halvöppen planlösning.

KÖK (Vedum från nybyggdnadsåret)
Ekparkett och vita släta väggar. Vita kökssnickerier, marmorerad svart bänkskiva i laminat med svart kakel baktill. Köket är utrustat med dubbel diskho med blandare i krom, spishäll med fläkt (Franke) ovanför. Integrerad diskmaskin, ugn och mikrovågsugn. Fristående kyl och frys. Samtliga vitvaror ifrån kvalitativa Siemens. Direkt utgång till bostadens andra balkong i söderläge.

BALKONG (2)
Stor balkong om ca 9m² i söderläge mot föreningens innergård. Här kan man njuta av en mysig frukost i lugnet med förmiddagssol. Plats för större möblemang och planteringar.

SOVRUM 1
Ekparkett och vita släta väggar. Här finns plats för större säng och möblemang. Två stora fönsterpartier i öst som föser rummet med ett härligt ljusinflöde. Enorm förvaring i inbyggd garderob som försluts av vita skjutdörrar.

SOVRUM 2
Ekparkett och vita släta väggar. Här finns plats för större säng och möblemang. Bra förvaring i inbyggd garderob. Fönster ut mot föreningens innergård i söderläge. Direkt anslutning till bostadens andra badrum.

BADRUM 2
Grå klinker på golv och vitt kakel på väggar. Badrummet är utrustat med dubbelt handfat med blandare i krom med stor vit kommod undertill. WC, duschhörna med blandare i krom som försluts av två vikbara glasdörrar.

BALKONG (1)
Ytterligare en balkong i öst mot Exercisgatan/Frihamsviadukten. Här har kan man njuta ordentligt av förmiddagssolen. Plats för möblemang och planteringar även här.

FÖRRÅD
Till bostaden hör ett förråd på plan 1 om ca 6m².

Dokument (pdf)

Planlösningar BRF Slussbron Stadgar Energideklaration Slussplan BRF Slussbron Årsredovisning 2020

Länkar

Film

Allmän information

Pris

5 495 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Max antal sovrum

3

Boarea (BOA)

113 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Slussplan 3A

Ort

Malmö

Kommun

Malmö

Våningsplan

8 av 12

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Slussbron

Organisationsnummer

769616-5484

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Slussbron är en äkta bostadsrättsförening som består av 78 bostadsrätter samt tre hyresrättslokaler och består av ett flerbostadshus från 2013 i storlekar som varierar från ett till sex rum och kök om 40 till 152 kvadratmeter. Inom fastigheten finns också en del med 25 hyresrätter som ägs och förvaltas av Fastighets AB Trianon.

EKONOMI
Bredablick förvaltning sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (476 kr år 2021)
Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, köparen betalar denna avgift (1190 kr år 2021).

Någon avgiftshöjning är inte aktuell i nuläget eftersom föreningens ekonomi får anses god. Föreningens avgifter har varit oförändrade sedan 2014. (kontrollerat 2021-05-20)
Föreningen tillämpar IMD av både el och varmvatten där faktiskt förbrukning debiteras på avin kvartalsvis.

UNDERHÅLL OCH RENOVERINGAR
Utfört underhåll:
Föreningen har installerat solceller på taket.

Planerat underhåll:
Föreningen planerar i nuläget inga renoveringar eftersom fastigheten är ny.
Kommande underhållsbehov kommer att göras enligt upprättad underhållsplan eller om akut behov uppstår.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
På våning åtta finns en gemensam lounge om hela 55 kvm med en köksdel och stort vardagsrum med plats för umgänge samt övernattningsmöjligheter. Går att hyra för 50 kr/4 timmar. Till loungen hör också ett avskilt omklädningsrum med bastu. Bastun har stort fönster för vackra utblickar över city. Här finns också en balkong i bästa söderläge. Hissar går hela vägen ned till källaren för garage samt förråd. Det finns ingen tvättstuga i området då alla lägenheter är utrustade med en tvättmaskin.

GARAGE OCH PARKERING
I föreningen finns 56 garageplatser för bil och 7 garageplatser för MC, placerade under huset. Garageplats för bil kan hyras till en kostnad om 900 kr/månad respektive 200 kr/månad för MC. Samtliga bilplatser är uthyrda och separat kösystem tillämpas. I övrigt råder boendeparkering i området, för mer information se www.malmo.se

TV OCH BREDBAND
Kollektivt TriplePlay avtal med Telia för Digital TV (kanalpaket Lagom), IP Telefoni (prisavtal Mini) och bredband (100 Mbit). Ett tillägg om 216 kr/mån. tillkommer obligatoriskt för detta och debiteras i samband med månadsavgiften.

ÖVRIGT
Till varje lägenhet finns förråd på våning -2, -1 eller våning 1.
Bostadsrättstillägget ingår i avgiften för föreningens medlemmar.

KONTAKT
Besök gärna föreningens hemsida på: http://www.hemsidan.com/slussbron/
Email: brfslussbron@gmail.com

Uppgifterna är hämtade från berörd förening. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Brf bildades

2013

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Antal lägenheter

78

Byggnader

Byggår

2013

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

5 005 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Kallvatten, Bostadsrättstillägg

Andelstal insats

1,75920

Andel av månadsavgift

1,75920

Överlåtelseavgift

1 190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Bostadsrättsföreningen har 56 garageplatser för bil och 4 för MC.
Samtliga bilplatser är uthyrda och kösystem tillämpas.
Det kostar 900 kr per månad att hyra en garageplats för bil och 200 kr per månad för MC plats.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

96 kWh/m²

Energiklass

D

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy