Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Vittangigatan 10, Vån 4,5, Vällingby Centrum, Vällingby
Typ
Bostadsrätt
KVM
23 kvm
Avgift
1 631 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Perfekt planerad 1:a i toppskick med balkong i hjärtat av Vällingby Centrum!

Välkomna till denna påkostade etta med fantastisk balkong i hjärtat av Vällingby Centrum! Ljus och modern lägenhet, perfekt förstaboende med en låg månadsavgift. Attraktivt läge på Vittangigatan med direkt närhet till stort serviceutbud, tunnelbana, flertalet gym och härliga promenadstråk.

Bostaden präglas av en ljus interiör och härlig atmosfär med fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier som vetter mot öster. Optimalt planerad där varje kvadratmeter har ett syfte och disponeras på bästa möjliga sätt. Lägenheten är försedd med stilrent och funktionellt kök med bra förvarings och arbetsytor samt full maskinell utrustning. Öppen planlösning mellan kök och sällskapsdel. Erbjuder gott om plats att möblera upp såväl en vardagsrumsdel som en matplats och sovdel. Från allrummet nås balkongen som erbjuder gott om plats för bord och stolar, här kan ni njuta av utsikten.

Vidare finner ni ett rymligt och helkaklat badrum. Genomgående vackert parkettgolv i ek och målade väggar i en vit kulör. Tillträde flexibelt. Missa inte chansen att flytta in i denna pärla med närhet till allt. BRF Ritlaget 3 är en populär bostadsrättsförening med mycket god ekonomi och välskötta fastigheter. De har ett flertal stora renoveringar bakom sig så som fönsterbyte och stambyte. Här bor ni granne med Vällingby Centrum.

Välkomna hem till mysiga Vittangigatan 10!

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

1

Boarea (BOA)

23 kvm

Gatuadress

Vittangigatan 10, Vån 4,5

Ort

Vällingby

Kommun

Stockholm

Våningsplan

4.5 av 10

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Har balkong

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Ritlaget 3

Organisationsnummer

769619-4575

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Föreningen Brf Ritlaget i Vällingby bildades 2010 och omfattar Vittangigatan 10, 16 och 20. Byggnads år 1953.
Av föreningens 116 lägenheter är det 85 stycken bostadsrätter, 31 hyresrätter och 2 lokaler.
Förening: Brf: Ritlaget 3
Brf Ritlaget 3 är en bostadsrättsförening i Vällingby och omfattar Vittangigatan 10, 16 och 20. I husen finns 116 lägenheter och 2 lokaler.

Föreningen övertog fastigheterna från Svenska Bostäder den 26 maj 2010.

Brf Ritlaget 3 anlitar HSB Stockholm för att förvalta fastigheten.

KONTAKT

Happy Hilmarsdottir

Juridisk person kan accepteras

Nej

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING
Byggnaden värms upp via bergvärme

Byggnadskommentar

FÖNSTER
3-glas

Utförda renoveringar

RENOVERINGAR RELATERAT TILL FÖRENINGEN
Löpande renoveringar har gjorts under åren.
-Bergvärme 2014. Bytt tak -14.
- Elstigar/skåp 2005
- Balkonger
-Stambytt 2004.Tvättstuga 2004 ( nya tvättmaskiner).
- Fasader -03

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 116
Antal lokaler: 2

Antal lägenheter

116

Byggnader

Byggår

1953

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

1 631 SEK/månad

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy