Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Melongatan 22, Vån 4 (0444/1404), Hässelby Strand, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
42 kvm
Avgift
3 035 SEK / mån
Rum
2 rum

Varmt välkomna till Melongatan 22, Vån 4!

Nu saluförs denna fantastiska och mycket välplanerade tvårummare om 42 kvm i vackra och populära Hässelby Strand. Genomgående stilrena materialval med både funktion och finess som mittpunkt samt generösa ytor för familj och vänner. Lägg dessutom till den spektakulära och rymliga inglasade balkongen med perfekt solläge. Detta hem är perfekt för såväl singeln som paret med högt ställda krav. Här bor ni i en bostad som är insynsskyddad i ett lugnt område med bra kommunikationerna runt hörnet - det kan knappats bli bättre. Välkomna hem!

Vi öppnar dörren och möts av den varma och välkomnade känslan som genomsyrar hela bostaden. Den rymliga entréhallen erbjuder plats för så väl hatt- som skohylla och förvaring i platsbyggd garderob. Önskas ytterligare hallmöbel finns det även plats för det. Strategiskt placerat intill entréhallen hittar vi det rymliga och stilsäkra badrummet med allt som efterfrågas som wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med ovansittande belysning samt duschhörna med duschvägg i glas. Smakfullt inrett med mörk klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna.

Bostadens kök och vardagsrum är fint integrerade med varandra som skapar en härlig social oas för familj och vänner. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffgrupp, tillhörande soffbord och media-möbel. Låt oss ta en titt på det luxuösa köket - det här är verkligen ett drömkök med stilsäkra vita släta skåpluckor och lådfronter med ordentliga arbetsytor på rostfri arbetsbänk med vita kakelplattor på vägg som stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av spishäll, diskmaskin samt mikro, ugn och kombinerad kyl/frys. Härifrån, genom bara ett litet kliv ut genom dörren nås den stora inglasade balkongen där utsikten är slående över lummiga trädtoppar. Balkongen erbjuder gott om plats för både lounge-grupp och växter.

Bostadens harmoniska sovrum, som ligger i anslutning till hallen, är helt insynsskyddat och präglas av en skön känsla där solljuset reflekteras fint mot de ljusa väggarna. Här får ni plats med stora dubbelsängen, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Även här är insynen obefintlig och ljusinsläppet fantastiskt. Ta en kaffe i sängen och börja dagen på ett harmoniskt sätt.

Brf Fruktskålen är en stabil och solid förening med god ekonomi. Här bor ni med närhet till kommunikationer samtidigt som vackra grönområden, fina badstränder och småbåtshamnar finns bara ett stenkast bort. Med tunnelbanan når du butiker och restauranger i Vällingby City på 5 min och på en dryg halvtimme är du vid Stockholms Central.

För frågor om bostaden, föreningen och området - kontakta ansvarig fastighetsmäklare Martin Panjaki!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy