Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 890 000 SEK
Adress
Konvaljegatan 6, Göteborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
52.5 kvm
Avgift
3 478 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Trivsam 2:a med balkong och närhet till allt!

Tvårumslägenhet belägen i Centrala Hisingen med närhet till allt! Denna trivsamma bostad har 52,5 kvm fördelat över ett kök med alla bekvämligheter, fint sovrum, helkaklat badrum samt rymligt vardagsrum med utgång till balkong.
Här bor man perfekt läge med närhet till allt du kan tänkas behöva. Vill man ta en härlig promenad finns natur- och rekreationsområden i närheten såsom Flunsåsparken, Keillers park, Ramberget och Hisingsparken som erbjuder strålande utsikter och omgivningar, en kort promenad bort. Wieselgrensplatsen och dess breda tjänsteutbud samt kommunikationsmöjligheter som tar oss till centrala Göteborg på ca 8 minuter ligger alldeles runt hörnet! Sist men inte minst har vi även Backaplans köpcentrum och det nybyggda området i Kvillebäcken med ett stort utbud av butiker, saluhall, restauranger, caféer och Nordic Wellness inom behagligt avstånd.

Välskött förening med mycket god ekonomi!
Välkommen Hem!

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning samt mindre hallmöbel. Goda förvaringsmöjligheter i stor garderob med skjutdörrar. På golvet ligger både praktiskt och vacker klinkergolv i grått. Väggarna är vita.
Hallen fungerar som lägenhetens nav, härifrån når man bostadens samtliga rum.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är generöst till ytan och lättmöblerat. Här får du med enkelhet plats med en soffgrupp och matbord som rymmer 4-6 personer. Ljusinflöde från två väderstreck.
På golvet ligger en vacker stavparkett i ek. Väggarna är vita, med undantag för en mönstrad fondvägg i bruna nyanser.

BALKONG
Från vardagsrummet nås bostadens balkong med sydostligt läge.Här finns plats för cafébord och stolar, samt blomster arrangemang. Skapa dig en mysig plats för avkoppling.
Nuvarande ägare har satt upp nät (pga husdjur) som enkelt kan tas bort vid önskemål.

SOVRUM
Det fina och ljusa sovrummet rymmer dubbelsäng. Här erbjuds förvaring i form av garderob med dubbeldörrar samt en inbyggd garderob. På golvet återfinns den fina stavparketten i ek och väggarna är vita. Den neutrala basen skapar utrymme för kreativ inredning med färgglada textilier och tavlor om så önskas.
Djupt fönster med bänk i sten ramar fint in utsikten.

KÖK
Bostadens kök är utrustat med alla bekvämligheter man kan önska. Skåpsluckorna är vita med handtag i rostfritt. Bra förvaring erbjuds via över- och underskåp. Ovanför arbetsbänken i laminat sitter ett grönt stänkskydd. Maskinell utrustning i form av: integrerad diskmaskin, induktionshäll, full kyl och frys (2019) samt ugn och mikrovågsugn i behaglig arbetshöjd.
Även här återfinns de djupa fönstret med bänk i sten.

BADRUM
Helkaklat badrum med vita kakelplattor på väggarna, en board i aprikos. Här finns wc, dusch, handfat med underliggande skåp, elektronisk handdukstork, spegelskåp samt spotlights i taket.

ÖVRIGT
Till bostaden hör både ett källar- och vindsförråd.

Dokument (pdf)

Planritningar Byggcertifikat BRF Brytärtan nr 1.pdf Årsredovisning Brf Brytärtan nr 1.pdf Stadgar Brf Brytärtan 1.pdf Energideklaration Konvaljegatan 6.pdf

Länkar

Social Video

Bostadsfakta

Kommun

KVILLEBÄCKEN 9:1, Göteborg kommun.

Storlek

Boarea 52.5 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

46

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1950
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Ventilationsinspektion: 2018-10-29

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme och värmepump-frånluft (el)

Föreningen

Föreningens namn: Brytärtan nr 1
Organisationsnummer: 757200-3007
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 46
Antal lägenheter: 50
Antal lokaler: 2

Brf Brytärtan nr 1 ligger längst ner på Kabbeleksgatan och består av 50 bostadsrättslägenheter samt 2 lokaler med hyresrätt. I föreningen finns 7 st. 1 rok och 43 st. 2 rok. Varje lägenhet har ett vindsutrymme samt ett källarutrymme. Föreningen äger fastigheten Kvillebäcken 9:1. Fastigheten bebyggdes 1949 - 1950 med ett flerbostadshus i tre våningar, ett vinkelformat rosa tegelhus med stor grön gräsmatta och mysig uteplats. Brf Brytärtan har SBC som ekonomisk förvaltare.

Gemensamma utrymmen: I föreningen finns bastu, cykelförråd, källarförråd, mindre motionsrum, samlingslokal och tvättstuga med torkrum samt mattvätt och mangelrum.

Föreningens renoveringar

-Rörstamsbyte 1986
-Elstambyte 1986
-Omputsning av fasad 1986
-Omläggning av tak 1986
-Renovering av balkonger 1986
-Sophus 1987
-Tvättstuga 2006
-Ommålning trapphus 2008

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energiförbrukning: 105 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2018-10-29

Internet

Internetleverantör: ComHem

Månadsavgift

Avgift: 3 478 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV

Driftskostnad

300 SEK varav:
Uppvärmning: 200 SEK
Försäkring: 100 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.16957 %
Andel av årsavgiften: 2.17490 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare

Renoveringar

-Rörstamsbyte 1986
-Elstambyte 1986
-Omputsning av fasad 1986
-Omläggning av tak 1986
-Renovering av balkonger 1986
-Sophus 1987
-Tvättstuga 2006
-Ommålning trapphus 2008

Uteplats

Har balkong

Övriga utrymmen

Bastu
Möteslokal

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy