Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 140 000 SEK
Adress
Norrgärdesgatan 12, Norr, Eskilstuna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
34 kvm
Avgift
2 191 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Etta i arkitektritat hus med stor balkong!

Söker du en modern lägenhet i toppskick, med centralt läge och stor balkong? Då innebär denna nyproducerade etta på Norrgärdesgatan 12 en utmärkt möjlighet!

Vardagsrum och kök i öppen planlösning med stora fönsterpartier och fantastiskt ljusinsläpp. Tilltagen takhöjd om 2,7 m. Generös balkong om ca 12 kvm. Snyggt Marbodalkök och plats för matbord och stolar. Lägenheten har ett rejält och stilrent badrum med egen tvätthörna.

Brf Gjuteriet i Eskilstuna är en nybildad förening med bra avgifter. Föreningen tillhandahåller bland annat garage, en blivande vacker innergård och soprum. I månadsavgiften om 2 191 kronor ingår tv, vatten, värme, IP-telefoni och fiberbredband.

Det omgivande området utgör en knutpunkt på Norr. Här bor du med närhet till Munktellstaden, nya badhuset samt Stiga Sports arena och inom promenadavstånd finns högskolan samt tågstationen. Möjlighet finns till snabbt övertagande!

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Hall: Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en inbjudande hall med platsbyggda garderober och säkerhetsdörr. Hallen har ljusa väggar och klinkergolv.

Kök: Öppet och socialt kök från Marbodal med öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar. Köket har ljusa väggar och vitpigmenterad ekparkett. Utrustningen består av induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, fläkt, integrerad diskmaskin och kombinerad kyl/frys.

Vardagsrum: Ett ljust och socialt vardagsrum med stora fönster och härligt ljusinsläpp. Rummet har ljusa väggar och vitpigmenterad ekparkett.

Badrum: Ett rejält och stilrent badrum med toalett, dusch med vikbara dörrar i glas, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare, handfat i kommod samt komfortvärme i golv. Snyggt klinkergolv och väggar i vitt kakel.

Balkong : Fantastisk balkong om ca 12 kvm (lika bred som lägenheten).

Dokument (pdf)

Planritningar Ekonomisk Plan - Gjuteriet Stadgar Gjuteriet registrerade 2017-05-08.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Eskilstuna kommun, Skattesats 34%.

Församling

Eskilstuna.

Storlek

Boarea 34 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

1 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

31204

Våning / hiss

Våning 3 av 9.
Hiss finns.
Från markplan

Byggnad

Byggnadsår: 2018
Ventilation: Mekansik till- och frånluft med återvinning (FTX)

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Gjuteriet i Eskilstuna
Organisationsnummer: 769634-7215
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 31204
Antal lägenheter: 98
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Status: Ej utförd

TV

Fiber

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 2 191 SEK / mån

Driftskostnad

300 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 200 SEK
Enligt schablonberäkning.
Elförbrukningen mäts individuellt för lägenheterna via ett internt kollektivmätningssystem och debiteras bostadsrättsinnehavaren efter förbrukning.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.71899 %
Andel av årsavgiften: 0.71899 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare

Uteplats

Fantastisk balkong om ca 12 kvm. Här ryms både lounge- och mindre utegrupp.

Bilplats

Separat kösystem till föreningens garageplatser (40 st).
Smidig parkering i området med månadsbiljett (300kr/mån).

Övriga utrymmen

Soprum och barnvagnsrum i intilliggande miljöhus

Övrigt

Lgh nr enl. ek plan: B3-1204

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy