Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Stigaregatan 2A, Centralt, Leksand
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
100 kvm
Avgift
4 400 SEK / mån
Rum
4 rum

TOPPRENOVERAD VÅNING MED 4-ROK OM HELA 100 KVM! LÅG AVGIFT I CENTRALT I MYCKET EFTERTRAKTAT LÄGE!

Varmt välkomna till möjligheten att förvärva en attraktivt renoverad våning om 4-ROK om hela 100 kvm i mycket eftertraktat läge i centrala Leksand! Här erbjuds en mycket generös och välplanerad planlösning med genomgående fräscha ytskikt i modern färgsättning. Bostaden inrymmer ett inbjudande vardagsrum med parkettgolv, nyrenoverat kök med vitvaror av hög kvalité. Tre fina sovrum, större klädkammare med goda förvaringsmöjligheter, gästtoalett samt ett helkaklat badrum med ny tvättmaskin och torktumlare.
I anslutning till matplatsen finns en möblerbar balkong och intill lägenhetens "master bedroom" finns ännu en balkong med inglasning i härligt solläge.
Genom bostadsrättsföreningen erbjuds välskötta gemensamhetsytor med sittgrupp och grillplats i den grönskande trädgården. Här finns planteringar, vinbär, krusbär och hallonbuskar samt plommon och rabarber.

Här bor man i en stabil förening med mycket låg avgift. Promenadavstånd till Tegera arena, tågstationen, affärer, butiker och allt som Noret har att erbjuda.
Tillträde kan ske under juni månad.
Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Ta del av vår integritetspolicy