Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Engelbrektsgatan 45, Falun - Centrum, Falun
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
63.5 kvm
Avgift
3 810 SEK / mån
Rum
2 rum

VÄLKOMMEN TILL DENNA CENTRALT BELÄGNA LÄGENHET PÅ ENGELBREKTSGATAN 45!

KONTAKTA ANSVARIG FASTIGHETSMÄKLARE FÖR ATT BOKA EN PRIVAT VISNING!

Här på Engelbrektsgatan 45 bor du centralt och med en vacker utsikt över Nybro som sträcker sig ända till Jungfruberget! Denna lägenhet står för ett bekvämt och centralt boende där du genom en kort promenad når Faluns centrum som erbjuder gallerior, restauranger, matbutiker och promenadstråk. I bottenvåningen av huset finns ett garage med en parkeringsplats som tillhör lägenheten vilket ingår i månadsavgiften, denna når du genom husets hiss eller trapp! Lägenheten har en skön atmosfär och rymd, med ljusinsläpp från två olika väderstreck, ljusa ytskikt och en rymlig balkong är detta ett boende att trivas i!

Den välkomnande hallen rymmer plats för avhängning av kläder och förvaring genom två stora garderober, sovrummet rymmer en dubbelsäng och garderober. Köket har plats för ett matbord och med den vackra vyn från fönstren har du alltid något att fästa blicken på. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen med plats för både stolar och bord.

BRF Prästtägten erbjuder bl.a. gästlägenhet, garage, hiss och samlingslokal. Förmånlig hyra där Värme, vatten, el, basutbud på tv och garage ingår. Här bor du oerhört bekvämt då hissen till lägengeten ligger direkt utanför ytterdörr!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Ta del av vår integritetspolicy