Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
2 495 000 kr / från
Adress
Bråtagatan, Bråta, Trosa
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
137 kvm
Avgift
4 990 kr / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

I härliga Klinta Allé, 2 km från Trosa C, uppför Panghus ytterligare 30 enheter i etapp 3. Etappen består av tre nya husmodeller; W02 - Attefallshus, W03 samt WB06 - fristående villor i brf-form.

Dessa väldesignade bostäder är av hög kvalité och följer Panghus signifikativa formspråk och är designade av en av Sveriges mest välkända arkitekter, Jonas Waldemarsson. Inför varje nytt nyproduktionsprojekt och för varje ny plats skapar Panghus bostäder som går i harmoni med omgivningen. Det gemensamma är alltid yteffektivitet, stilsäkert och med stora fönsterpartier.

Bostäderna i Klinta Allé disponerar härliga sällskapsytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning och med underbart ljusinsläpp. Standarden är genomgående mycket hög med vattenburen golvvärme, fönster från danska Velfac, snickeribyggt kök i stilren mörkgrå färg med vitvaror från SMEG och rostfri bänkskiva från attraktive Franke. Badrummen har sobert klinker och ljusa väggar och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare.
Panghus bygger bostäder med isolerade innerväggar, massiva innerdörrar samt högkvalitativt plankgolv från Rappgo, detaljer som tillsammans skapar en trivsam, stilren bostad och till ett fantastiskt pris. Det som är standard i dessa hus är ofta dyra tillval hos andra, om det ens finns som tillval. På Panghus brinner lågan för att förverkliga husdrömmar - det är ingen hemlighet! Läs mer på www.panghus.se - och varmt välkommen som kund hos oss.

Fristående villa om ca 137 kvm i två plan. Rymlig hall med plats för avhängning och entréplanets badrum invid. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar ett generöst socialt rum. Även här finns stora fönster som öppnar upp mot den härliga gräsbeklädda tomten. Invid vardagsrummet finner man ett bra disponerat sovrum.
Övre plan har ett mysigt allrum, tre sovrum med plats för dubbelsängar samt badrum med badkar.

Påbörjad säljstart med preliminär inflytt sommar/höst 2018. Kontakta Cecilia Bergqvist på Panghus, cecilia@panghus.se eller gör din anmälan via Panghus egna hemsida www.panghus.se för att boka just din bostad.

Bostadsfakta

Kommun

Trosa kommun, Trosa församling. Skattesats 33.64%.

Storlek

Boarea 137 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

5 rum, varav 0 sovrum.

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Brf Klinta Allé 3
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 4 990 kr / mån

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter