Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Strandvägen 21, Herrhagen/Vågmästaren, Karlstad
Typ
Bostadsrätt
KVM
121 kvm
Avgift
6 854 SEK / mån
Rum
4 rum

STAD OCH VATTEN

Välkommen till denna underbara och fina våning med vidunderlig utsikt över stad och vatten. Våningen har nyrenoverade och välplanerade ytor med stort fokus på de stora sällskapsytorna.

Magiskt vardagsrum med fönsterpartier med öppen vy mot söder. Lättmöblerat vardagsrum med stor vägg mot väster. Elegant hårdvaxat parkettgolv i mörkare nyans ger ett varmt och inbjudande intryck. Insynsskydd ger en privat känsla. Den inglasade balkongen är en underbar plats med vatten rakt nedanför. Här ser man även Vänern mot öster och city mot väster.

Välutrustat och uppdaterat arbetskök med vitvaror från Bosch Blackline serie och stenskiva från Bäckmans. Hel kyl och frys, induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin och micro. Allt från 2020. Matplats vid fönster mot Vänern.

Sovrumsavdelning med tre fina sovrum i följd. Det stora sovrummet har även en fransk balkong för vädring. Stort rymligt kaklat badrum med ångdusch där du kan njuta av både en avkopplande ångdusch med massagebad och en vanlig dusch med både tak- och handdusch. Exemplarisk separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare och förvaring. Gästwc i hallen.

---

Välskött bostadsrättsförening som förfogar över uthyrningsrum och separat tvättstuga. Goda parkeringsmöjligheter finns i både carport och parkeringshus.

----

Vågmästaren är en stadsdel belägen strax öster om stadens centrum. Det är cirka 5-10 minuters promenadväg in till Karlstad centrum. Området ligger precis intill pråmkanalen och utmynningen till Vänern. På Herrhagen finns en mindre centrumanläggning med mataffär och butiker, restauranger, konditori och fritidslokaler. I det gamla gjuteriet finns idag en stor del av Karlstads kulturföreningar samt angränsande nattklubben Nöjesfabriken. Vid samma område finns idrottsanläggningen Gjutaren.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy