Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Fyrspannsvägen 62, Jarlaberg, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
74.5 kvm
Avgift
5 389 SEK / mån
Rum
3 rum

+55-boende med toppläge

+55-BOENDE! Välkommen hem till en välplanerad hörntrea med ett ljust och fint läge, högst upp i huset. Planlösningen är genomtänkt med ett luftigt vardagsrum, kök med matplats i burspråk, sovrum med gott om förvaring och plats för dubbelsäng samt ett mindre sovrum, perfekt som gästrum eller kontor. Från vardagsrummet nås en rymlig balkong som med sitt fria söderläge erbjuder rikligt med sol. Här finns möjlighet till inglasning för den som önskar. Ett visst renoveringsbehov föreligger i lägenheten. Med lägenheten medföljer en innestående inre reparationsfond på 15 975 kr. Stort vindsförråd om ca 7 kvm en trappa upp.

Brf Minken är en välorganiserad förening med faciliteter som bastu, festlokal, hobbyrum, bibliotek och övernattningslägenheter. I föreningen anordnas det även löpande aktiviteter som biokvällar, spel, utflykter och andra sammankomster. Föreningen har en lummig och välskött innergård med bland annat trädgårdsgrupper, grillplats och odlingslådor. Läs gärna mer om föreningen på dess hemsida: www.brf-minken.se

Jarlaberg är ett lugnt och naturnära område med blandad bebyggelse av lägenheter och radhus. På gångavstånd ligger naturreservatet Nyckelviken med vacker natur, härliga promenadstråk samt motionsspår och i angränsande Nacka Strand erbjuds bl.a. gym, restauranger, caféer och bageri. Ca 200 meter bort finner du bussar som med tät trafik tar dig till Slussen på ca en kvart och från Nacka Strand finns också SL-båt att tillgå som bekvämt tar dig till bl.a. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö. Runt 2030 förväntas tunnelbanenätet inkludera Nacka, med en planerad uppgång i vid Jarlaberg/Nacka strand.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy