Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Landåvägen 71, Jarlaberg, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
72 kvm
Avgift
5 061 SEK / mån
Rum
3 rum

Helrenoverad med takfönster och sydvästbalkong

En av Jarlabergs bästa 3:or som de senaste åren har genomgått en helrenovering med ett mycket lyckat resultat som följd. Lägenheten bjuder på snedtak, öppningsbara takfönster i samtliga rum och stor sydvästbalkong med sol från förmiddag till kväll. Här erbjuds ett mycket smakfullt och genomtänkt kök i klassisk stil, ett modernt badrum med komfortvärme, badkar och kombimaskin, ett luftigt vardagsrum samt två lättmöblerade sovrum. På golvet ligger en vacker enstavig ekparkett som vid entrén möts av ett praktiskt klinkergolv. Infällda och dimbara LED-spotlights i badrum, vardagsrum och kök. Utmärkt förvaring i lägenheten liksom ett stort vindsförråd beläget en trappa ner.

"Redo"-bostad - kontakta mäklare för intresseanmälan eller mer information!

Brf Mården är en stor och välorganiserad HSB-föreningen med faciliteter som bastu, festlokal och övernattningslägenheter. Från köket blickar du ut över föreningens välskötta gård med fruktträd, sittgrupper och lekplats. Läs gärna mer om föreningen på dess hemsida: www.brf-marden.se.

Jarlaberg är ett naturnära och barnvänligt område med blandad bebyggelse av lägenheter och radhus, gott om lekytor och närhet till flera skolor och förskolor. Runt hörnet ligger naturreservatet Nyckelviken med vacker natur, härliga promenadstråk samt motionsspår och i angränsande Nacka Strand erbjuds bl.a. gym, restauranger och bageri. Ett par minuter bort finner du bussar som med tät trafik tar dig till Slussen på en dryg kvart. Från Nacka Strand finns också SL-båt att tillgå som bekvämt tar dig till bl.a. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö. Runt 2030 förväntas tunnelbanenätet inkludera Nacka, med en planerad uppgång i vid Jarlaberg/Nacka strand.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy