Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Rålambsvägen 52, 1tr, Fredhäll, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
42.5 kvm
Avgift
2 226 SEK / mån
Rum
2 rum

Perfekt planerad tvåa med öppen planlösning

Välkommen hem till denna perfekt planerade 30-talstvåa med öppen planlösning. Här bor ni en trappa upp med stora ljusinsläpp, generös takhöjd samt gott om förvaring i platsbyggda garderober. Till bostaden hör dessutom ett vindsförråd. Bostaden är del i HSB brf Fredhäll i Stockholm vilken är en av Sveriges största bostadsrättsföreningar och kännetecknas av sin stabilitet.

Föreningen
HSB brf Fredhäll i Stockholm bildades 1931 och föreningens hus byggdes under åren 1931-1933 där en av HSB:s grundare, Sven Wallander var arkitekt. Av föreningens 790 lägenheter upplåts samtliga med bostadsrätt. I föreningen finns det 55 lokaler. Föreningen är mycket välskött och är en av få brf i Stockholm som erhållit certifikat enligt HSB:s kvalitetskrav. HSB Certifiering är ett system för att kvalitetssäkra bostadsrättsföreningar. Klicka gärna in på föreningens hemsida för mer info: http://brffredhall.se/.

Området
Naturskönt och grönt område med cirka fem minuters gångväg till badklipporna vid Mälaren och Fredhällsparken utanför dörren. Trevligt promenadstråk utmed vattnet in till Norr Mälarstrand, Stadshuset och City. Goda kommunikationer med buss samt T-bana Kristineberg som tar dig till Fridhemsplan på 3 minuter. I närområdet finns alla bekvämligheter som Lindhagens Galleria som inkluderar ICA Maxi. Promenadavstånd till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med sitt stora utbud av shopping, restauranger och service. Det är nära till Hornsberg och Rålambshovsparken med härliga promenad- och joggingstråk samt badplatser utmed vattnet runt hela Kungsholmen.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy