Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Lobeliavägen 3, Älta, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
66 kvm
Avgift
3 985 SEK / mån
Rum
3 rum

Modern och exklusiv trea!

Välkommen till södra Hedvigslunds trädgårdsstad. I den populära nya stadsdelen finns nu möjlighet att förvärva en mycket trevlig och stilren hörnlägenhet med balkong i två väderstreck. Här ges möjlighet att flytta in och njuta av en smakfull lägenhet med skandinaviska toner och noga utvalda materialval. Ett utmärkt läge med närhet till det mesta.

- öppen trivsam planlösning
- underbar längsgående balkong som sträcker sig runt hela lägenheten
- här skiner solen på balkongen hela dagen tills den går ner
- naturnära läge
- bra kommunikationer

Lägenheten har en tilltalande planlösning med en välkomnande entré och en hall med gott om plats för ytterkläder och förvaring i garderober.
Genomgående ljusa trägolv i alla rum.

Kök och vardagsrum i öppen trevlig planlösning med utgång till en underbar balkong med soligt läge. Generösa bänkytor i massivt trä och gott om förvaring i köket. Alla vitvaror är integrerade vilket ger köket en stilren och modern känsla. Hela den här delen inbjuder verkligen till social samvaro och ger plats för många middagsgäster.

Rymligt sovrum med hel garderobsvägg med mycket bra förvaringsmöjligheter. Lägenheten har också ett mindre sovrum/arbetsrum som går i samma smakfulla toner som resten av lägenheten. Läget är fritt utan insyn och med utsikt mot trädtoppar åt alla håll.

Modernt badrum med tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagen. Badrummet går i ljusa toner med detaljer i rosékoppar och mörka träslag som skapar ett elegant intryck.

Till lägenheten hör ett källarförråd och det finns även ett litet förråd på balkongen. I huset finns ett väl tilltaget cykelförråd med utrymme för underhåll av cykeln.

Närmiljön bjuder in till en aktiv livsstil med Hedvigslundsparken utanför dörren. Här finns bollplaner, lekytor och promenadstråk. Närheten till naturen med fina badsjöar, stigar och cykelvägar ger extra livskvalitet. I samma kvarter ligger den populära förskolan Pysslingen och det finns flera grundskolor i området.

Goda kommunikationer finns ett stenkast bort och tar dig till Gullmarsplan, Nacka och Tyresö. Här stannar även nattbussarna från Stockholms central.

Brf Livia är en trevlig förening som ligger i södra Hedvigslund intill det torg som byggts. Föreningens hus har en härlig mysig atmosfär med hotellkänsla. Fina detaljer som rosékoppar i trapphusen. Intill huset finner vi den fina och omtyckta Hedvigslundsparken samt tennisbana, fotbollsplan, skateramp och lekplats. I närområdet finner vi flertalet fina insjöar, natursköna miljöer så som Hellasgården och Tyresö slott. På promenadavstånd nås Älta C med butiker och café. På knappa 5 minuters bilfärd nås även Tyresö C med all dess service såväl som flera olika matbutiker och all annan service som kan tänkas behövas.

Perfekt lägenhet om du vill du ha en välplanerad och smakfull trea med närhet till både city och natur.

https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=702266

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy