Länk kopierad!

Visningar

mån 24 aug 17:00 - 18:00
Välkommen att boka visning!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 750 000 SEK
Adress
Stampgatan 64, Stampen, GÖTEBORG
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
97.4 kvm
Avgift
4 668 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nu finns det ett tillfälle att köpa en ljus och fin 4:a på Stampgatan! Högt upp i huset med balkong, tre sovrum, två badrum och vardagsrum där väggen mot köket kan öppnas upp om man vill få en öppen planlösning. I föreningen finns det bland annat gästlägenhet, bastu och en lokal att hyra.

Beskrivning

Välkommen till en ljus, luftig och rymlig lägenhet mitt i stan. Högt upp i huset på 6:e våningen med utsikt över takåsar. Ni kommer in i en hall med gott om plats för förvaring i garderober med skjutdörrar. Lättmöblerat vardagsrum med parkettgolv och rummet kan integreras med köket. Tre sovrum varav ett med fönster mot gården och de båda andra med fönster mot grönska. Det ena har en hel garderobsvägg med skjutdörrsparti och utgång till en mysig balkong där man i lugn och ro kan dricka sitt frukostkaffe. Enhetliga golv i hall och samtliga sovrum.

Trivsamt kök med vita vitvaror och luckor i offwhite. Spis med induction, diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd. Kaklat ovanför diskbänken och matplats vid fönster mot gården.

Två fina och helkaklade badrum som renoverades 2012 med vita väggar och svart klinkers med golvvärme. Inbyggda spots i taket, väggskåp med spegel och belysning. I det mindre finns en tvättmaskin och i det större dusch med vikbara glasdörrar, handdukstork och ett stort väggfast högskåp.

Övrigt

Stampen ligger i centrum av Göteborg med gångavstånd till både centralen och shoppinggator. Genom området rinner Mölndalsån med fina promenadstråk. Endast ett stenkast till hållplats och Svingeln intill är en knutpunkt för kollektivtrafiken. Det är enkelt att ta "vagnen" ut till hav och salta bad.

I området finns det gott om mysiga restauranger, barer och caféer. Närservice i omgivningarna.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar 2001.pdf Årsredovisning.pdf Ritning.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stampen 13:36, Göteborg kommun, Skattesats 32.85%.

Storlek

Boarea 97.4 kvm. enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

38

Våning / hiss

Våning 6 av 7.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1985
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 2-glas
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Breitenfeld
Organisationsnummer: 716408-7475
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 38
Antal lägenheter: 109
Antal lokaler: 2

Parkering: Under fastigheten finns ett garage med 51 fasta p-platser för bilar, separat parkering för motorcyklar samt en gästparkering.

Gemensamma utrymmen: Föreningslokal finns att hyra för fest eller andra tillställningar. Kostnad 200:-/dygn. Här finns det även möjlighet att övernatta.

Det finns bastu och två duschar.

Två tvättstugor samt torkrum.

Varje uppgång har ett barnvagns- och ett cykelrum.

Återvinningsrum för skräp.

Föreningens renoveringar

Under 2019 har föreningen slutfört renovering av gården, underhållsarbeten har utförts av maskinparken i tvättstugorna och renovering av hissar pågår.

Energideklaration

Status: Utförd
Energideklarationsdatum: 2009-02-09
Energiprestanda primärenergital: 93 kWh/kvm och år

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 4 668 SEK / mån

Gårdsplats/innergård

Fin och bilfri innergård med flera sittplatser, pergola och en liten lekplats.

Driftskostnad

650 SEK varav:
Försäkring: 165 SEK
Elektricitet: 485 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.1655 %

Uteplats

Mysig balkong att sitta och njuta på.

Bilplats

Garage finns under huset (separat kö)

Övriga utrymmen

Förråd i källaren om ca 4,5 kvm.

Närområde

Kommunikation: Spårvagn och buss

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy