Länk kopierad!

Visningar

sön 9 aug 13:00 - 13:30
Anmälan krävs!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 550 000 SEK / Eller högst erbjudande
Adress
Vagnmansgatan 6, Eneborg, Helsingborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
75 kvm
Avgift
5 109 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Bo nära city i bra förening!

Vad sägs om denna renoverade pärla om 72 kvm med smart planlösning belägen nära city!
Välkommen till Vagnmansgatan 6 och denna ljusa bostad på andra våningen med gavelläge. Här bor du med närhet till city, affärer, butiker, grönområde samt skolor & förskolor.

I centrum finner vi den rymliga hallen med avhängningsmöjligheter. resterande rum ligger runt omkring.
Köket till höger är väldigt fräscht med plats för matbord. Inredningen består av vita tidslösa köksluckor, praktisk bänkskiva i ek, kyl/frys, spisugn & diskmaskin.
Nyligen har badrummet genomgått totalrenovering i samband med stambytet från föreningen. Olika tillval har gjorts för att skapa lyxigare känsla. Ytskiktet består av snygga gråa klinker/kaker plattor och mosaik i grått & vitt. Golvvärme, duschhörna, spegelskåp,
kommod.
Bostaden erbjuder två stora sovrum med plats för dubbelsäng, garderob & annat möblemang. Vardagsrummet och balkongen ger otroligt bra sällskapsytor med gott om ljusinsläpp från två håll. Plats för stort matbord, arbetshörna, soffgrupp, tv-bänk. Balkongen som är inglasad erbjuder sol på kvällen. Här kan du möblera efter tycke & smak.

Brf Vinbäret är en ekonomiskt stark bostadsrättsförening som erbjuder förråd i källare och vind, tvättstuga samt även p-platser & garageplatser (separat kö)

Välkommen hem.

Bostadsfakta

Kommun

VINBÄRET NR 3, Helsingborg kommun, Skattesats 31.64%.

Storlek

Boarea 75 kvm. Enligt lägenhetsförteckning.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

11

Våning / hiss

Våning 2 av 4.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1947
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Självdrag
Ventilationsinspektion: 2018-02-28

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Vinbäret i Helsingborg
Organisationsnummer: 743000-1110
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 11
Antal lägenheter: 78
Antal lokaler: 13

Föreningen består av 78 st bostadsrättslägenheter samt 13 st hyresrättslokaler. Inflyttning skedde under 1947. Föreningen har sitt säte i Helsingborg och äger fastigheten Vinbäret 3 i vilken man upplåter bostadsrättslägenheter och lokaler.

Parkering: Föreningen har 3 garage och 28 st parkeringsplatser. Separat kö

Gemensamma utrymmen: Rymligt vindsförråd finns en våning upp.
Tvättstuga i källaren.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Årsavgiften höjdes med 3% under 2018. Föreningen avser att årligen höja avgiften med 3% inför kommande stambyte.

Föreningens renoveringar

Gjorda renoveringar: Föreningen har bland annat genomfört renovering av undercentral (2016), inklädnad av skorstenar (2015), byggt ut och inglasat balkonger (2009), bytt varm- och kallvattenledningar samt byggt miljöhus (2003).
Kommande renoveringar: Föreningen har under året uppdaterat sin underhållsplan. För de närmsta åren planeras stambyte med badrumsrenovering (fas 1 inleddes under hösten 2018), fas 2 kommer inledas under sommaren 2019 och arbetet beräknas vara igång i början på 2020.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: F
Energideklarationsdatum: 2018-02-28
Energiprestanda primärenergital: 147 kWh/kvm och år

TV

Comhem

Internet

Comhem & fiber via stadsnät

Månadsavgift

Avgift: 5 109 SEK / mån
Ink värme & vatten
Bredbandsavgift 135 kr tillkommer

Driftskostnad

300 SEK varav:
Elektricitet: 300 SEK

Driftkostnaden är framtagen enligt schablon, observera att driftkostnaden kan variera beroende på förbrukning och hushållets storlek

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.85711 %
Andel av årsavgiften: 1.85711 %

Uteplats

Bostadsrättsföreningen erbjuder innergård med grillmöjligheter

Bilplats

Föreningen har 3 garage och 28 st parkeringsplatser. Separat kö

Övriga utrymmen

Källarförråd
Vindsförråd

Bilplats

Gratis parkering på gatan

Närområde

Allmänt om området: Med stenkast till stan bor du i perfekt läge på Eneborg med närhet till massa butiker, affärer och träningsanläggningar
Kommunikation: 10 minuter promenad till centrum
5 minuter med cykel till centrum
10 minuter med buss till centrum
Närservice: Coop
Butiker
Restauranger
Affärer

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy