Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
9 800 000 SEK
Adress
Östra Rönneholmsvägen 6B, Triangeln, Malmö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
252 kvm
Avgift
0 SEK / mån
Rum
7 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Bostadsfakta

Kommun

Malmö kommun, Skattesats 32.67%.

Storlek

Boarea 252 kvm.

Rum

7 rum, varav 0 sovrum.

Våning / hiss

Våning 5 av 6.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1909
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Föreningen

Föreningens namn: Brf Klostret 2
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 23
Antal lokaler: 0

Brf Klostret 2 i Malmö är en äkta bostadsrättsföreningen som bildades 2004. Fastigheten byggdes 1909 och består av 23 lägenheter. Tomten är friköpt.

EKONOMI
Bredablick sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse; Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, köparen betalar. (1183 kr år 2020)
Pantsättningsavgift 1 % av gällande prisbasbelopp per pant. (473 kr år 2020).
Ingen planerad avgiftshöjning i dagsläget.

RENOVINGAR/UNDERHÅLL
Genomförda renoveringar:
2010 - Relining av avloppsstammar
2018 - Renovering/byte av vattenstammar, nya termostater samt ny värmeväxlare
2018 - Utbyte all fastighetsel, nya elcentraler i lägenheterna samt övergång till gemensam fastighetsel med IMDB
Planerade renoveringar:
2020 - Utbyte av fönster mot gården, renovering av fönster i yttre fasad

GARAGE/PARKERING
Föreningen förvaltar inget garage. Boendeparkering råder i området.

TV OCH BREDBAND
Kabel-TV med ComHem 95:-/mån.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Tvättstuga på våning 6 med 2 maskiner, 1 torktumlare, 1 torkskåp samt 1 mangel.

KONTAKT
Hemsida: https://www.brfklostret2.se
E-Post: styrelsen@brfklostret2.se

Uppgifterna är hämtade från berörd förenings årsredovisning och kontrolleras endast om särskilda skäl ges. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Närområde

Allmänt om området: Triangeln, ett namn som uppkom någon gång under början av 1900-talet när det fanns en spårvägsrefug som såg ut som en Triangel. "Triangelen", som malmöborna kallar det, har kommit till att bli en centralfigur i Malmös stadsbild med sitt köpcentrum, omdragningen av busstrafiken och tågstation. Restauranglivet här i krokarna är rikt och här finns några institutioner som serverat hungrande malmöbor sedan urminnes tider, bland annat Kin Long på Rådmansgatan, Gamla Brogatan på gatan med samma namn, eller det klassiska hamburgerhaket Stippes. Oavsett vad du gillar finns det något för dig!

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy