Länk kopierad!

Visningar

sön 12 jul 12:45 - 13:15
Öppen visning - varmt välkommen!
mån 13 jul 12:00 - 12:30
Öppen visning - varmt välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 695 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Västra Vägen 5B, Centralt, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
61 kvm
Avgift
3 285 SEK / mån
Rum
2 rum

Stilsäkert renoverade lägenheter belägna i hjärtat av Linköping!

I hjärtat av Linköping finner du denna fantastiska tvåa om 61 kvadratmeter - en perfekt bostad för dig som söker stilsäkra materialval, smarta förvaringslösningar, genomgående renoverade ytskikt i behagliga toner, generös takhöjd samt med ett läge utöver det vanliga. Hjärtligt välkomna till Västra Vägen 5B!

Bostadens planlösning är optimal då ytan utnyttjas till dess fullo och passar perfekt för studenten, paret, förstahandsköparen samt pendlaren. Härligt ljusflöde från större fönsterparti. I bostaden finner ni ett nyrenoverat och modernt kök i genomgående ljusa toner, ett harmoniskt sovrum, ett vardagsrum med plats för matbord såväl som soffgrupp, en klädkammare samt ett helkaklat och modernt badrum med bekvämligheter som golvvärme och handdukstork. Här får ni en bostad där ni kan flytta in direkt och njuta av tillvaron! Bostaden är belägen i källarplan.

Bostadsfastigheten med sin unik historia och kulturhistoriskt värde har återfått sin tidstypiska charm genom en omsorgsfull renovering under 2019. Brf Amuletten är en nybildad och ekonomiskt stabil förening. Fastigheten har fått en ny fasad, nytt tak, ny dragning av fiber, ny fjärrvärmeväxlare och nya tvättmaskiner i tvättstugan. Målet har varit att framhäva fastighetens charm och utveckla dess fulla potential. I samband med detta har samtliga lägenheter i fastigheten totalrenoverats. Föreningen består av totalt 19 lägenheter och två lokaler. Tillhörande föreningen finns det en mysig och lummig innergård med gemensam pergola att nyttja. På Västra Vägen bor du i ett lugnt, skönt och insynsskyddat läge med stadens puls runt knuten. För den som önskar finns det i närområdet butiker, restauranger, caféer, matbutiker, skolor samt vackra promenadstråk och grönområden. I direkt närhet till bostaden finns goda kommunikationer till city som Universitetet. Här är det lätt att trivas för den som vill bo centralt! Tillhörande bostaden finns ett väl tilltaget källarförråd.

Tillträde sker enligt överenskommelse och kan ske snabbt. Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Kök
Stilrent kök i vitt från 2020, Ikea. Vitmålade väggar. Vitvaror bestående av häll, fläkt, kyl samt frys, diskmaskin, kombinerad ugn/mikrovågsugn. I köket finns även plats för matbord. Genomgående fint trägolv.

Badrum
Helkaklat badrum, renoverat 2020. Här finner du wc, dusch samt handfat. Golvvärme och bra belysning. Grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Förberett för tvättmaskin.

Vardagsrum
Vardagsrum med genomgående fräscha vitmålade väggar samt fint trägolv. Här finns plats för matbord samt soffa och tv.

Klädkammare
Separat klädkammare med trägolv och ljusa målade väggar.

Sovrum
Harmoniskt sovrum med genomgående trägolv och vitmålade väggytor.

Dokument (pdf)

BRF Stadgar.pdf Brf Amuletten Ekonomisk Plan.pdf Energideklaration Västra Vägen.pdf

Länkar

Prospekt

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun, Skattesats 32%.

Storlek

Boarea 61 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

10

Våning / hiss

Källarvåning.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1934
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glas
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Amuletten
Organisationsnummer: 769637-1702
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 10
Antal lägenheter: 19
Antal lokaler: 2

Parkering: Föreningen har totalt 7 st parkeringsplatser som går att hyra för 750 kr/mån. Separat kö.

TV och bredband: Bredband via Fiber.

Gemensamma utrymmen: Ny fräsch tvättstugan med ny maskinpark.

Internet

Fiber via Utsikt. Ingår ej i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 3 285 SEK / mån
Inga planerade avgiftshöjningar.

Gårdsplats/innergård

Gemensam innergård med tillhörande pergola.

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 200 SEK

Observera att driftkostnaderna är beräknade då ingen har bott i lägenheten tidigare som bostadsrätt.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 6.257 %
Pantsättningsavgift: 475 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare

Renoveringar

Lägenheten har genomgått en totalrenovering under år 2020.

Uteplats

Gemensam balkong samt pergola tillhörande bostadsrättsföreningen.

Övriga utrymmen

Källarförråd tillhörande bostaden.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy