Länk kopierad!

Visningar

tors 6 aug 18:45 - 19:15
Välkomna på förhandsvisning!
sön 9 aug 13:00 - 13:45
Välkomna på söndagsvisning!
mån 10 aug 18:45 - 19:15
Välkomna på återvisning!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 595 000 SEK / Utgångspris
Adress
Jämtlandsgatan 99, Vån 1 (13013), Vällingby Parkstad / Råcksta, Vällingby
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
65 kvm
Avgift
3 440 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproducerad 3:a om 65 kvm med radhuskänsla - solig uteplats i söderläge om 25 kvm!

Nu har ni chansen att flytta in i denna helt nyproducerade fantastiska trerummare med radhuskänsla om 65 kvm - med stor uteplats om 25 kvm med sol hela dagen! I idylliska Vällingby Parkstad bor man nära pulsen och med fokus på naturen och lugnet. Inom gångavstånd finns ett antal restauranger, caféer och bagerier och kommunikationerna är strålande med bara några minuter till tunnelbanan.

Denna kvadratsmarta bostad har allt vad den mindre familjen kan tänkas behövas i form av både funktion och finess. Bostaden har också toppmoderna materialval och här har ingenting lämnats åt slumpen. Sällskapsrummet skämmer bort er med många kvadratmeter vilket gör det väldigt lättmöblerat och rummet har utgång till den tilltagna uteplatsen i soligt söderläge! Resten är för er att uppleva på plats. Varmt välkomna på visning!

Hallen leder er på snygg parkett in till nästa steg i lägenheten och I direkt anslutning till entrén finns goda avhängningsmöjligheter för både ytterkläder och skor. Längre ner i hallen finns förvaringsmöjligheter i stor garderob.

Det första rum vi besöker ligger från hallen till höger, välkomna in i köket som är ett eget kapital i sig. Det här är verkligen ett kök att umgås och laga mat i tillsammans. Vita släta luckor i en fin kombination med vitt kakel ovan arbetsbänk i snygg arbetsbänk i sten. Den maskinella utrustningen består av integrerad ugn och mikro, diskmaskin från Electrolux, induktionshäll samt hel kyl och frys. Precis intill fönsterpartiet går det med enkelhet att ha sittgrupp för ca 4-6 personer för en härlig middag tillsammans.

Från köket, rakt över hallen når vi sällskapsrummet. Även här placerar vi fötterna på snygg parkett. Addera möbler precis efter eget tyckte och smak och skapa ditt eget drömrum - för här har ni möjligen att leva ut! Ta sedan ett kliv ut på den underbara uteplatsen - Vilket rum! Här får ni också plats med stort möblemang i form av både sittgrupp eller andra lounge-möbler och uteplatsen gör att bostaden helt plötsligt får radhuskänsla. Njut av solen hela dagen!

Vi fortsätter rundturen och tar oss till det ena av två sovrum som kan användas som antingen barnrum eller kontor - ni väljer helt själva! Parkett vilar på golvet och även här är väggarna i ljus kulör. Med enkelhet får man plats med säng, skrivbord eller andra önskvärda möbler. Fönster i två väderstreck ger otroligt ljus och skapar härligt ljusinsläpp rummet igenom.

Master Bedroom som ligger i fil med det första sovrummet och sällskapsrummet har också gedigen rymd. Möblera med stor dubbelsäng och tillhörande sängbord skapa din eget hotellkänsla i rummet. Tack vare det stora och breda fönsterpartiet släpps rikligt med ljus in som reflekteras fint mot de ljusa väggarna.

Vidare genom sällskapsrummet, tillbaka i hallen passerar vi badrummet som har otrolig lyxig känsla. Vita avlånga kakelplattor på väggarna och på golvet ligger snygg grå klinkers. Badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare och ovan sitter praktisk arbetsbänk för vidare komfort. Spegelskåp med inbyggt lyse och tillhörande vit kommod, dusch med vägg i klarglas samt wc-stol.

BRF Råckringen har god ekonomi, välskötta fastigheter och stora hyresintäkter. Garage under husen som enkelt nås med hiss från gården, plats går att få omgående, 770 kr/mån. Hemköp i föreningens lokal på entréplan, kontrakt tecknat på 10 år. Vällingby Parkstad erbjuder ett boende i en ny, dynamisk statsdel med natur, vatten och tunnelbanan precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby C och Bromma Blocks.

Detta boende måste upplevas på plats! Välkomna hem!

Beskrivning

Mycket fin, inbjudande och ljus hall med bra avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Från hallen når ni badrummet. Väggarna är målade i vitt och golvet pryds av parkettgolv.

Socialt och ljust vardagsrum. Erbjuder gott om plats för soffgrupp och TV-möbel. Fint ljusflöde från stora fönster. Utgång till den fantastiska och rofyllda uteplatsen som erbjuder gott om plats för sittgrupp och växter. Här kan ni njuta av det soliga söderläget.

Stilrent kök från Vedum med vita släta luckor, vitt stänkskydd ovan bänkskåp, arbetsbänk i laminat och diskbänk i rostfritt utförande. Matplats intill fönstret för ca 4-6 personer. Den maskinella utrustningen består av ugn och mikro placerat i högskåp, induktionshäll, spiskåpa, kyl, frys och diskmaskin. Vitvarorna kommer från Electrolux.

Mysigt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Garderober bakom släta vita luckor.

Lugnt placerat och rymligt sovrum som lämpar sig perfekt som barnrum, gästrum alternativt arbetsrum. Lättmöblerade ytor och strålande ljusinsläpp.

Helkaklat badrum med grått klinker på golv och vitt matt kakel på vägg. Utrustat med WC, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, duschvägg i klarglas, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Ovan tvättmaskin och torktumlare ligger en vit arbetsbänk i laminat.

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd om ca 3 kvm.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Ekonomiskplan BRF Stadgar BRF Årsredovisning 2019

Bostadsfakta

Kommun

Laserskrivaren 1, Stockholm kommun, Skattesats 29.88%.

Storlek

Boarea 65 kvm. Bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

13013

Våning / hiss

Våning 1 av 11.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018
Byggnadstyp: Punkhus
Fönster: 3-glas
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Byggnaden värms upp via fjärrvärme.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Råckringen
Organisationsnummer: 769628-1455
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 13013
Antal lägenheter: 268
Antal lokaler: 2

Brf Råckringen är en äkta förening som bildades 2016 och som i dagsläget består av totalt 268 lägenheter varav 268 är upplåtna med bostadsrätt samt 2 lokaler. Föreningen godkänner ej juridisk person och delat ägande med 10 % som minsta ägarandel. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Peab Bostad AB. Föreningen har tecknat ett gemensamt elavtal för alla medlemmar via Ellevio, debitering sker för faktisk förbrukning kvartalsvis.

Parkering: Föreningen har inomhusparkering under huskropparna med totalt 90 st garageplatser. Kostnaden för garageplats är 770 kr/mån. Uthyrningen sköts av APCOA. Kö tillämpas. Det finns även separat storgarage i anslutning till tunnelbanestationen. Kostnaden för parkeringsplats är 500 kr/mån. Uthyrningen sköts av Stockholm stads parkering. Kö tillämpas.

TV och bredband: I månadsavgiften ingår kabel-TV basutbudet från Telia. Bredband tecknas direkt av Telia via fibernätet.

Gemensamma utrymmen: - Hemköp i entréplan mot Jämtlandsgatan
- Barnvagns- och rullstolsförvaring
- Cykelrum (finns på Östersundsgatan 8 och på Jämtlandsgatan 97, Jämtlandsgatan 99 och Jämtlandsgatan 107)
- Innergård med plantering och lekplats
- Förrådsutrymmen
- Garage under husen

Föreningens renoveringar

Inga planerade i dagsläget.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: C

Månadsavgift

Avgift: 3 440 SEK / mån
I månadsavgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg och kabel-TV från Telia.

Driftskostnad

300 SEK varav:
Försäkring: 125 SEK
Elektricitet: 175 SEK

Driftkostnaderna är schablonberäknade.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.40007 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Har balkong

Bilplats

Föreningen har inomhusparkering under huskropparna med totalt 90 st garageplatser. Kostnaden för garageplats är 770 kr/mån. Uthyrningen sköts av APCOA. Kö tillämpas. Det finns även separat storgarage i anslutning till tunnelbanestationen. Kostnaden för parkeringsplats är 500 kr/mån. Uthyrningen sköts av Stockholm stads parkering. Kö tillämpas.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy