Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 495 000 SEK / Eller högst erbjudande
Adress
Larmvägen 8A, Fredriksdal, HELSINGBORG
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
97.5 kvm
Avgift
6 576 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Näst högst upp med hiss, gavelläge!

På fjärde våning med hiss finner vi denna underbara bostad som har genomgått totalrenovering på gavelläge. Bostaden erbjuder bland annat stor inglasad balkong med sol under hela dagen, renoverade badrum & gästtoalett, nytt kök från IKEA med alla tillbehör. Måste upplevas på plats.

Vi kliver in i en rymlig hall med avhängningsmöjligheter. Bostaden har större förvaringsutrymmen såsom klädkammare.
Grymt bra planlösning med stora fönsterpartier som skapar gott om ljusinsläpp. Extra fönster från vardagsrummet tack vare gavelläget. Denna lägenhet erbjuder fantastiska sociala ytor i form av stort vardagsrum & kök med plats för matbord 6-8 pers. Smakfullt vitt kök från IKEA med svarta detaljer och snygg mosaik till stänkskydd. Den maskinella delen består av hel kyl/frys, inbyggd micro & ugn, diskmaskin, fläkt samt häll. Gott om förvaringsskåp.
Vardagsrummet är i bra storlek med plats för soffgrupp, tv-bänk samt annat möblemang om så önskas. I anslutning till vardagsrummet finner vi den inglasade balkongen i soligt läge med fri utsikt. Den perfekta platsen för avkoppling i solen.
Stort helkaklat badrum med duschkabin, wc, handfat, handdukstork, spegelskåp & spotlight till belysning. Stambyt 2011 från föreningen. Här finns det dessutom en gästtoalett med wc & handfat. Stambyt 2011.


Här bor man i en välskött och stabil HSB-förening med mycket god ekonomi, stort utbud av gemensamma aktiviteter och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Föreningen tillhandahåller bland annat en gemensam lekplats, goda parkeringsmöjligheter (p-plats och garage) samt vackra grönytor med grillplats. I månadsavgiften ingår varsitt förråd, kabel-tv, vatten, värme och bostadsrättslägget för hemförsäkringen.

Fredriksdal är ett bostadsområde med närhet till diverse serviceutbud, Ica Maxi, Matöppet, förskolor, skolor 1-9 och aktiviteter. 50 m från ytterporten har man busshållplatsen som tar en in till centrum på ca 12 minuter. För bilpendlaren har man några få minuter ut till E4/E6 och väg 111.

Välkommen hem.

Bostadsfakta

Kommun

Fronten 1, Helsingborg kommun, Skattesats 31.64%.

Storlek

Boarea 97.5 kvm. Lägenhetsförteckning.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

96

Våning / hiss

Våning 4 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1964
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Fredriksdal i Helsingborg
Organisationsnummer: 743000-1086
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 96
Antal lägenheter: 232
Antal lokaler: 7

Föreningen äger fastigheten Fronten 1, i vilken man upplåter lägenheter och lokaler. Fastigheten är geografiskt belägen i Helsingborg med adress Larmvägen 2-18. Första inflyttning skedde år 1965. Föreningen har 232 bostadsrättslägenheter med en totalyta om 18.814 m2 samt 7 hyresrättslokaler på totalt 393 m2. I föreningen finns även några mindre förrådslokaler för uthyrning. Föreningen har 128 bilplatser i parkeringshus.

Föreningens renoveringar

De senaste åren har föreningen bytt ut alla ytterdörrar till säkerhetsdörr (2015) samt genomfört stambyte med badrumsrenovering (2011).

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: F
Energideklarationsdatum: 2018-02-28
Energiprestanda primärenergital: 150 kWh/kvm och år

TV

Comhem

Internet

Ansluten till fiber via stadsnät eller Comehm

Månadsavgift

Avgift: 6 576 SEK / mån
Ink. värme, vatten, kabel-tv samt bostadsrättstillägget för hemförsäkringen.

Driftskostnad

400 SEK varav:
Elektricitet: 400 SEK

Driftkostnaden är framtagen enligt schablon, observera att driftkostnaden kan variera beroende på förbrukning och hushållets storlek

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.54721 %
Andel av årsavgiften: 0.54721 %
Betalas av: Köpare

Uteplats

Innergård med grillmöjligheter

Bilplats

Garageplats finns att hyra. P-plats finns att hyra. Separata köer.

Bilplats

Gratis perkering på Larmvägen

Närområde

Kommunikation: Bussförbindelser från och till centrum ca 10 minuter
Cykelväg från och till centrum ca 10 minuter
Ca 5 minuter till centrum med bil
Närservice: ICA Maxi
City Gross
Lidl
Apotek
Restauranger
Affärer

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy