Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Davidshallsgatan, Davidshall, Malmö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
117 kvm
Avgift
4 200 SEK / mån
Rum
4 rum

Unik våning högst upp i huset!

Varmt välkomna till en unik våning på bästa läge i Davidshall! Högst upp i huset möts ni av en genomgående bostad med generös takhöjd och stora fönster som ger ett ypperligt ljusinsläpp. Vidare möts ni av ett spatiöst kök som går i ljus interiör, ett ljust och rymligt vardagsrum samt två nyrenoverade badrum. Den exklusiva känslan fortsätter sedan ut till den trevliga balkongen i soligt västerläge!

På Davidshall bor du förståeligt på ett av Malmös mest populära lägen. Här finns allt man önska sig, så som trevliga restauranger och caféer men även en hel del butiker precis utanför porten. Här bor man mitt i City, samtidigt som Pildammsparken och Slottsparken ligger inom synhåll. För pendlaren finns Triangelns tågstation runt hörnet.

Beskrivning

Bostadsfakta

Kommun

Malmö kommun, Skattesats 32.67%.

Storlek

Boarea 117 kvm.

Rum

4 rum, varav 0 sovrum.

Våning / hiss

Våning 5 av 5.
Hiss finns.

Föreningen

Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 4 200 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Uteplats

Har balkong

Närområde

Allmänt om området: Vill du bo vid en av Malmös hetaste gator? Då är Davidshallstorg något för dig. Endast ett stenkast från Malmö Citys populära gågator finner du Davidshallstorg. Det är även ett tydligt cykelstråk med nära buss- och tågförbindelser. Här blandas klädbutiker med kaféer, restauranger med härliga uteserveringar på sommrarna, blomsteraffärer och barberare. Här ligger även det monumentala polishuset, ritat av Frans Evers.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy