Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Jämtlandsgatan 99, Vån 2 (13023), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
66 kvm
Avgift
3 493 SEK / mån
Rum
2 rum

Varmt välkomna hem till denna toppmoderna bostad i exklusiva Vällingby Parkstad!

Här presenterar vi nu en helt nyproducerad tvårummare om 66 kvm med stor balkong, i ett utav Vällingby Parkstads nyaste och mest populära hus - med hållbara och kvalitativa material i fokus. Här har ingenting lämnats åt slumpen och lägenheten rymmer allt en person med god smaksinne och höga krav behöver. Bostaden är exklusivt och minutiöst utformad med optimal planlösning med både funktion och finess i centrum. Väggar och listverk går i ljusa fina toner lägenheten igenom och gör det därför enkelt att möblera på sitt alldeles egna sätt.

Välkomna att kliva på! På parkettgolv går vi in i den rymliga hallen som har plats för både skoförvaring, hatthylla och även förvaring i platsbyggd rymlig garderob. Vidare tar vi er till hjärtat i lägenheten, nämligen vardagsrummet som är ihopsatt med köket som ger ett fantastiskt luftigt intryck för socialt umgänge med goda vänner och familj. Köket från Vedum består av moderna materialval och bekvämligheter såsom diskmaskin, ugn och mikro samt kombinerad kyl/frys. Köket har också snygg stilren bänkskiva och ovan sitter avlånga kakelplattor i vit kulör. Här går att duka upp för sociala sällskap för upp till 4-8 personer, med ett vackert brett fönsterparti som släpper in rikligt med ljus som närmsta granne.

Välj om ni ska äta frukosten inne eller ute - för bara ett kliv ut från köket tar ni er till den mysiga balkongen som är delvis inglasad, i fritt västerläge. Fantastiska trädkronor och grönska ramar fint in både balkongen och kökspartiet. Sovrummet som ligger i samma fil som köket och balkongen rymmer både dubbelsäng, sängbord och har även tre garderober för extra utrymme. Parkettgolvet som fortsätter även in här gör att det får ett fint helhetsintryck bostaden igenom.

Sist men absolut inte minst har vi det påkostade badrummet med hotellkänsla, som ni finner i direkt anslutning till hallen. Utsökt utrustning i form av tvättmaskin och torktumlare från Electrolux, arbetsbänk, spegelskåp med inbyggt lyse, rymlig kommod, handdukstork samt dusch med vägg i klarglas. Här är det valt snygg klinkers i grå kulör och stora vita kakelplattor pryder väggarna. Tillträde flexibelt.

BRF Råckringen har god ekonomi, välskötta fastigheter och stora hyresintäkter. Garage under husen som enkelt nås med hiss från gården, plats går att få omgående, 770 kr/mån. Hemköp i föreningens lokal på entréplan, kontrakt tecknat på 10 år. Vällingby Parkstad erbjuder ett boende i en ny, dynamisk statsdel med natur, vatten och tunnelbanan precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby C och Bromma Blocks.

Varmt välkomna hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy