Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Grimstagatan 34, Vån 1, Vällingby Råcksta, Vällingby
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
66 kvm
Avgift
3 640 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Varmt välkomna till Grimstagatan 34!

Här finns chans att förvärva en fantastisk lägenhet med mycket ljus och rymd utöver det vanliga med stor uteplats som vetter mot grönska. Lägenheten präglas av den höga takhöjden med stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Ovanför innerdörren finns ett fönster som går upp till tak vilket ger ett fint ljusflöde. Härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till samvaro vid middag och fest. Vid matplatsen får stora sällskap plats utan att trängas. Det rymliga köket har många skåp och lådor och bra arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, spishäll och ugn. Badrummet är väl tilltaget och kaklat i vitt och blått samt ljust klinker på golv. Här finns tvättmaskin och torktumlare med en bekväm arbetsbänk ovan och tre överskåp för förvaring. Det stora sovrummet rymmer dubbelsäng och exempelvis byrå, nattduksbord och garderob. Intill entréhallen finns en rymlig klädkammare som löser alla förvaringsproblem. Till lägenheten hör även ett stort förråd som är beläget på samma hus. Lägenheten har säkerhetsdörr.

Barnvagnsrum finns i entrén och ett stort cykelrum finns på husets gavel. Föreningen har soprum med återvinningsstation för bl.a. glas, wellpapp och plast. Tunnelbanan når man med några få minuters promenad.
Här bor man alldeles intill vackra Grimsta naturreservat med härliga promenadstråk i skog och längs Mälarens vatten. Här finns kuperad skog, öppna ängar, lummiga stigar, breda elljusspår, utegym och fina bad och grillplatser. På hösten finns både svamp och bär att plocka. Vintertid kan man åka skridskor och långfärdsskidor. Till Kanaan badet är det en kort promenad genom skogen och den västvända strandpromenaden sträcker sig hela vägen från Hässelby Strand till Nockebybron. Vid Kannaan badet finns båtklubb, minigolf och omtyckt trädgårdscafé som till våren öppnar matservering. I Vällingby City, som finns på promenadavstånd eller en station bort med tunnelbanan, finns all tänkbar service. Ett stort utbud av butiker, flera bra mataffärer, torghandel, SF biograf, SATS, simhall, bibliotek, restauranger och caféer. Det är också nära till Blackebergs Centrum. Här finns det bästa av två världar, direkt närhet till både fantastisk natur och utmärkta kommunikationer och all tänkbar service.

Beskrivning

Inbjudande, ljus och fin entréhall med bra avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Från entréhallen når du även badrummet och lägenhetens generösa walk in closet. Väggarna är ljust målade och golvet pryds av vackert ljust parkettgolv i ek.

Insynsfritt och mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord, gott om förvaring och fönster i två olika väderstreck.

Väl tilltaget och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp från två väderstreck. Erbjuder gott om plats för större soffgrupp, bokhylla och TV-möbel. Öppen planlösning mot kök. Rymlig balkong.
Stilrent och fullt utrustat kök med matplats för ca 6-8 personer. Köket har vita släta luckor och utdragslådor, vitt stänkskydd ovan bänkskåp, arbetsbänk i ek och rostfri diskho. Den maskinella utrustningen består av ugn, induktionshäll, spiskåpa, kyl, frys och diskmaskin.

Rymligt badrum med ljust klinkergolv och vit/blåa väggar. Utrustat med WC, spegelskåp med belysning, tvättmaskin och torktumlare. Ovan tvättmaskin och torktumlare finns en vit arbetsbänk i laminat.

Dokument (pdf)

Grimstagatan 34, Energideklaration.pdf ÅR Brf silvret 4 2019.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 29.88%.

Storlek

Boarea 66 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

1102

Våning / hiss

Våning 1 av 0.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2002
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Fönster: Treglasfönster
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme
Elförbrukning: 4 500 kWh/år.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Silvret 4
Organisationsnummer: 769621-3227
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1102
Antal lägenheter: 25
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: C
Energiförbrukning: 85 kWh/kvm och år
Energideklarationsdatum: 2020-04-23

TV

ComHem

Internet

ComHem

Månadsavgift

Avgift: 3 640 SEK / mån
Ink Värme, varm och kall vatten,

Driftskostnad

410 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 260 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.066 %

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy