Länk kopierad!

Visningar

sön 9 aug 14:45 - 15:15
Välkomna på söndagsvisning!
mån 10 aug 18:00 - 18:30
Välkomna på återvisning!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 795 000 SEK / Utgångspris
Adress
Östersundsgatan 7, Vån 5 (0511), Vällingby Parkstad / Råcksta, Vällingby
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
42 kvm
Avgift
2 126 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkomna till denna superfina och välplanerade 1:a om 42 kvm i pulserande Vällingby Parkstad!

Bli först att flytta in i denna inflyttningsklara 1:a om 42 kvm! Fantastisk lägenhet från 2015 med stora fönsterpartier som bjuder på utsikt i väst och erbjuder många soltimmar under dagen. Bostaden präglas av en ljus interiör och härlig atmosfär med strålande ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och underbar utsikt. Optimalt planerad där varje kvadratmeter har ett syfte och disponeras på bästa sätt. Den generösa takhöjden om ca 2,5 m i kombination med det fina ljusinsläppet gör att lägenheten får en bra rymd. Detta är ett perfekt hem för singeln eller paret med högt ställda krav, här möts modern arkitektur med funktionella lösningar. Tunnelbanans gröna linje tar dryga 20 min till city, Hemköp och flera gym finns runt hörnet.

Lägenheten är försedd med smakfullt kök från kvalitetssäkra Vedum. Köket är funktionellt med bra förvaring och arbetsytor. Den maskinella utrustningen består bland annat av en gräddfärgad kyl/frys från SMEG, induktionsspis för snabb, energisnål och säker matlagning, spiskåpa och förberett för diskmaskin. Social planlösning med lättmöblerade ytor och gott om plats att möblera upp såväl en vardagsrumsdel som en rymlig matplats. Väl tilltagen sovalkov (1,40 säng) som avskiljer vardagsrum från sovdel. Fransk balkong med dubbla dörrar, här kan ni njuta av solen.

Från hallen nås det stora och lyxiga badrummet med bland annat dusch, vägghängd WC, spegel med inbyggda spotlights handdukstork, duschvägg med frostat glas och förvaringsskåp. I badrummet är det förberett för att sätta in tvättmaskin/torktumlare. Genomgående vackert parkettgolv i ek och målade väggar i en vit kulör. Mycket goda förvaringsmöjligheter via fyra inbyggda garderober och ett rymligt förråd som nås från entréplan. Tillträde är flexibelt. Missa inte chansen att flytta in i denna fantastiska bostad med allt och lite till. Känslan att flytta in i ett nyproducerat hem är oslagbart.

Kontakta gärna ansvarig mäklare för frågor om bostaden, föreningen, området eller för att boka in visning. BRF Råck16 har god ekonomi, välskött fastighet och stora hyresintäkter. Föreningen hyr ut två lokaler till gymmet Nordic Wellness och MyWay. På våning 16 finns en gemensam takterrass för alla medlemmar, festlokal och bio. På 14 våningar i huset finns tvättstugor och på våning 3 finns en övernattningslägenhet för bokning.

Välkomna hem till mysiga Östersundsgatan 7!

Beskrivning

Välkomnande hall med avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Golvet pryds av vackert parkettgolv i ek och väggarna är vitmålade.

Ljust och luftigt vardagsrum i en öppen och social planlösning mot stilrent och modernt kök. erbjuder plats för såväl soffgrupp, matgrupp för ca 4 personer och större säng. Stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp samt dubbel fransk balkong.

Öppen planlösning mot vardagsrum. Kök från Vedum med vita släta luckor, vitt stänkskydd ovan bänkskåp, arbetsbänk i laminat och diskbänk i rostfritt utförande. Den maskinella utrustningen består av induktionsspis, spiskåpa, förberett för diskmaskin och kombinerad kyl/frys från SMEG. Vitvarorna kommer i övrigt från Electrolux.

Helkaklat badrum med grått klinker på golv och vitt kakel på vägg. Utrustat med WC, tvättställ, spegel med med spothligts, duschvägg i frostatglas, handdukstork och väggskåp.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Uppdaterade stadgar 2017 BRF Energideklaration BRF Årsredovisning 2018 BRF Stadgar BRF Årsredovisning 2019

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 29.88%.

Storlek

Boarea 42 kvm.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

0511

Våning / hiss

Våning 5 av 15.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1957/2015
Fönster: 3-glas
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Byggnaden värms upp via fjärrvärme.

Föreningen

Föreningens namn: Brf RÅCK16
Organisationsnummer: 769625-0369
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 0511
Antal lägenheter: 231
Antal lokaler: 3

Brf Råck 16 är en äkta förening som bildades 2014 och som i dagsläget består av totalt 231 lägenheter varav 231 är upplåtna med bostadsrätt samt 3 lokaler. Föreningen godkänner ej juridisk person och delat ägande med 10 % som minsta ägarandel. Den ekonomiska förvaltningen sköts av MBF. Föreningen har tecknat ett gemensamt elavtal för alla medlemmar, debitering sker sedan från föreningen för faktiskt förbrukning.

Hemsida: www.rack16.se

TV och bredband: Till månadsavgiften tillkommer en obligatorisk kostnad på 150 kr/mån för bredband via fiber från Bredband2 (1000/1000) samt Kabel-TV med 22 kanaler som grundutbud.

Gemensamma utrymmen: - Lägenhetsförråd finns på våningsplanen utanför lägenheterna alternativt nere i entréplan
- Sopsug finns i entréplan, där slängs hushållssopor, tidningar och matavfall
- Miljöstation för plast, papp, metall och glas finns vid Jämtlandsgatan
- Postbox finns i entréplan och tidningsfack utanför lägenhetsdörren
- Cykelrum och barnvagnsrum finns i entréplan
- I huset finns även biograf, takterass, gym och festlokal

Energideklaration

Energiklass: C
Energiförbrukning: 80 kWh/kvm och år

Månadsavgift

Avgift: 2 126 SEK / mån

Driftskostnad

450 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
VA: 200 SEK
Elektricitet: 150 SEK

Driftkostnaderna är schablonberäknade.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Pantsättningsavgift: 470 SEK
Överlåtelseavgift: 1180 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Har balkong

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy