Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Jämtlandsgatan 70, Vån 1, Vällingby Centrum, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
86 kvm
Avgift
4 829 SEK / mån
Rum
4 rum

Välkomna till denna fantastiska och påkostade fyrarummare (möjlig 5:a) med inglasad balkong!

Sällan till salu! Välkomna till denna fantastiska och påkostade fyrarummare (möjlig 5:a) om 86 väldisponerade kvadratmeter. En trappa upp finner vi denna exklusivt renoverade gavellägenhet med inglasad balkong, här har ni perfekt solläge under dagen. Här är inga detaljer lämnade åt slumpen.

Vardagsrum och kök i en öppen och social planlösning, detta är en perfekt samlingsplats för att umgås med familj och vänner. Sällskapsdelen erbjuder gott om plats att möblera upp såväl en vardagsrumsdel som en rymlig matplats. Lägenheten är försedd med ett exklusivt renoverat kök med bra förvarings och arbetsytor, samt rymligt Master Bedroom, två ljusa och mysiga sovrum som även kan disponeras som arbetsrum eller gästrum. Sedan finner vi en väl tilltagen walk in closet (möjligt sovrum), drömmen för dig som älskar kläder, skor och väskor eller vill städa undan efter barnens leksaker.

När man kommer in välkomnas man av den fina hallen som erbjuder avhängningsytor och bra förvaring i garderober. Från hallen nås det stora och påkostade badrummet, när vi kommer in välkomnas vi direkt av den härliga atmosfären. I badrummet finns bekvämligheter som kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt finns plats för badkar för den som önskar. I anslutning till hallen finns även den mindre WCn.

Här möts det bästa av två världar i hjärtat av Västerort. Detta är en plats man vill vara på, där både vardag och fest får plats. Bostaden präglas av ljus interiör och noga utvalda materialval. Lägenheten erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober, walk in closet samt via ett stort källarförråd. Golvet pryds av vackert klinkergolv i hall, kök och vardagsrum samt laminatgolv i sovrummen. Väggarna är målade vitt och i undertaket sitter spotlights. Tillträde flexibelt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för frågor om bostaden, föreningen, området eller för att boka in privatvisning.

Ett toppmodernt hem för er som söker det bästa och värdesätter ett kvalitativt hem. Direkt närhet till Vällingby Centrum, grönområden, förskolor/skolor och tunnelbanans gröna linje som tar dig in till city på ca 24 min. Att bo här är minst sagt lyxigt och bekymmersfritt. Här får den stora familjen plats.

Välkomna hem till mysiga Jämtlandsgatan!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy