Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Marklandsgatan 67, GÖTEBORG
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
28 kvm
Avgift
1 993 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

1:a våning 8/8!

SUPERCHARMIG Tilltalande 1:a. Luftig och öppen med härliga fönsterpartier. Stor balkong med bra vy från våning 8/8. Gott om förvaring i bland annat en klädkammare.

Här bor du i direkt anslutning till all tänkbar service och smidiga kommunikationer såväl till centrala stan som ut till havet.
I denna föreningen, där alla större renoveringar är genomförda, bor man lugnt tryggt och barnvänligt. Från Marknadsgatan har man direkt anslutning till all tänkbar service och smidiga kommunikationer såväl till centrala stan som ut till havet. Gångavstånd till några av Göteborgs mest uppskattade smultronställen, Änggårdsbergen, Botaniska Trädgården och Slottsskogen. Cykelavstånd till Linnéstan på ca 10 minuter.

Beskrivning

Stig in i en trivsam entréhall och få en direkt känsla av hemtrevnad. Till vänster har ni en praktisk klädkammare med gott om plats för förvaring och till höger har ni badrummet som renoverades i samband med stambytet 2003. Utrustningen består av: WC, dusch med glasväggar, handfat och badrumsskåp. Här är det förberett för tvättmaskin.

Rummet är ljust och har plats för både en matplats och utrymme för en säng. Parkettgolv och ljusa randiga väggar som ger en modern känsla.

Den fräscha kokvrån är praktiskt utformad med en maskinpark bestående av: kyl och frys i halvhöjd samt spis och ugn. Här finns gott om plats för förvaring. Härifrån når ni balkongen. Den är stor och inbjudande med sin vy från våning 8. En absolut fördel för er som gillar att bjuda över gästerna på lite extra kvalitetstid.

Varmt välkommen till denna supercharmiga lägenhet i en mycket populär och omtyckt förening.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Årsredovisning Marklandsgatan.pdf BRF Stadgar Marklandsgatan.pdf Stadgar.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun, Skattesats 32.85%.

Storlek

Boarea 28 kvm. Fövaltaren.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

93

Våning / hiss

Våning 8 av 8.
Våningsplan 8 av 8.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1961

Föreningen

Föreningens namn: Riksbyggens Brf Göteborgshus nr 26
Organisationsnummer: 757201-7320
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 93
Antal lägenheter: 376
Antal lokaler: 0

Föreningen består av 376 lägenheter med adresserna Marklandsgatan 43-71. Dessa lägenheter fördelas på 48 1:or, 176 2:or, 112 3:or och 40 4:or. Föreningen har en mycket god och stabil ekonomi.

Miljöhusen "Ada" och "Beda" finns på föreningens gård. Husen hyser bl.a. extra tvättstuga och samlingslokal. Föreningen medlemmar har tillgång till en grillplats och ett utomhusgym utanför husen. Föreningen har en trevligt hemsida: www.gbghus26.se.

Närhet till flera naturområden. Inom promenadavstånd når man Slottsskogen, Botaniska trädgården och Änggårdsbergen.
Marklandsgatan är en knutpunkt för kollektivtrafiken. Härifrån går flera spårvagnar och bussar. Alldeles intill Marklandsgatan har ni både förskolor och skolor.

Parkering: Parkeringsplats: 150 kr/mån
Garageplats: 480 kr/mån

Mejla parkering@gbghus26.se om du vill hyra parkeringsplats/garage. Instruktioner finns på föreningens hemsida.

TV och bredband: Föreningen har ett gruppavtal med Bredbandsbolaget (Telenor). Avtalet omfattar:
-Bredband, 250/100 Mbit
-TV, T-1 Bas med ett 15-tal kanaler
-Telefoni, Mini, fast avgift

Gemensamma utrymmen: Det finns bastu, cykelförråd, festlokal, källarförråd och tvättstuga med torkrum.

Föreningens renoveringar

2008-2011: Reparation/utbyte av balkonginglasningar, byte av termostatventiler, målning av trapphus, fönster- och balkongdörrsutbyte samt obligatorisk ventilationskontroll (OVK).
2003: Badrummen i föreningen renoverades i samband med stambytet 2. Ny el i samband med stambytet samt jordfelsbrytare installerad i bostaden.
2009: Byte av fönster och balkonginglasningar.
2015-2016: Ombyggnad av hissar, styrsystem och hisschakt i fastigheterna.
2018-2019 Nya entrépartier, byte av hängrännor, stuprör samt översyn av tak. Obligatorisk ventilationskontroll.
2016: Installation av bergvärme.

TV

Com Hem.

Internet

Com Hem och Bredbandsbolaget.

Månadsavgift

Avgift: 1 993 SEK / mån
I Avgiften ingår Värme, VA, bredband, sophantering och förråd

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.1487 %
Andel av årsavgiften: 0.14867 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare
Reparationsfond: 311 SEK
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Inglasad balkong

Bilplats

Parkeringsplats: 150 kr/mån
Garageplats: 480 kr/mån

Mejla parkering@gbghus26.se om du vill hyra parkeringsplats/garage. Instruktioner finns på föreningens hemsida.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy