Länk kopierad!

Visningar

sön 12 jul 15:00 - 15:30
Visning sker med bokning pga rådande omständigheter !

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 350 000 SEK
Adress
Termikgatan 49 A, Södra Ladugårdsängen, Örebro
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
41 kvm
Avgift
2 493 SEK / mån
Rum
1 rum

Bo med hög standard endast 10 min från universitetet!

Bo med smarta compact-living-lösningar endast 10 min cykelväg från universitet!
Denna ljusa bostad erbjuder stor balkong, helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin ( kombinerad tumlare) samt vrålsnyggt kök med diskmaskin och induktionshäll!
I avgiften ingår värme, bredband, tv och vatten!

Självklart erbjuds här en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till stor balkong. Sängytan skulle med enkelhet gå att avgränsa med exempelvis industrivägg i glas eller varför inte nyttja den generösa takhöjden på 2,70 och köra loftsäng för den perfekta compact -living-känslan!

Den stora balkongen är som ett extra rum, belägen i behagligt sydvästläge bjuder den in till frukostkaffet och fredagsdrinken. Dessutom erbjuder föreningen stor takterrass för medlemmarna att njuta av, här finns möjlighet att odla i lådor, njuta av bastun och käka en god middag i orangeriet!

Brf Södra Ladugårdsängen 1 är en förening med nytänk! Här erbjuds förutom garage i källarplan (med laddstationer för el-bil) tillgång till bilpool med möjlighet att hyra bil för billig peng samt
cykellounge med tvättmöjlighet, cykelställ samt laddningsskåp för el-cykel.

Det nyetablerade området erbjuder närhet till såväl golfbana, stormarknad, gym, Gustavsviks bad, som vårdcentral, tennishall med mera.

En kort cykel/promenad bort kan ni både njuta av stadspulsen som möta utelivet bland svampskogen, vitsippabackar och underbara skogspromenader

Med anledning av rådande situation sker alla visningar med bokning!

Passar inte utsatt visningstider kontakta mäklaren för att boka den tid som passar!

Varmt välkomna!

Beskrivning

HALL med klinkergolv vid entrén. Tre garderober och ett städskåp.

ALLRUM med parkettgolv och en garderob. Öppen planlösning mot KÖK med parkettgolv och följande utrustning: induktionshäll, diskmaskin, inbyggnadsugn, inbyggd microvågsugn, kyl-halvhöjd och frys-halvhöjd.
Utgång mot balkong.

Helkaklat BADRUM med golvvärme, handdukstork, wc-stol, tvättställ med kommod, dusch med duschväggar, bänkskiva, väggskåp och tvättmaskin (kombinerad med torktumlare).

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Örebro kommun, Skattesats 33.15%.

Storlek

Boarea 41 kvm. Areauppgifter enligt ekonomisk plan.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

A1104

Våning / hiss

Våning 2 av 5.
Våningsplan 2 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019

Föreningen

Föreningens namn: Brf Södra Ladugårdsängen 1
Organisationsnummer: 769628-9615
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: A1104
Antal lägenheter: 75
Antal lokaler: 2

Välkommen till Brf Gröngården!
Lägenheterna spänner över funktionella ettor till generösa fyror i denna byggnad vars arkitektur är variationsrik med olika höjder och träslag i fasaden. Huset får ett exklusivt och okonventionellt uttryck och liknar inget annat bostadshus i nyproduktion idag.
Generösa gemensamma utrymmen såsom, bastu, takterrasser, växthus och cykellounge. Lägg därtill gemensam bilpool i garaget under huset.
Här är det lätt att leva bekvämt och hållbart!

Parkering: Garage, separat kö.
Finns garageplats att hyra, 1000 kr/mån.

TV och bredband: Via Telia, TV: paket Lagom & bredband Telia 100/100.

Gemensamma utrymmen: Föreningens innergård, takterass, bastu, växthus, miljörum samt cykellounge.

Föreningens renoveringar

Nyproduktion.

TV

Telia TV-paket "Lagom".

Internet

Telia bredband (100/100).

Månadsavgift

Avgift: 2 493 SEK / mån

Driftskostnad

405 SEK varav:
Försäkring: 80 SEK
Elektricitet: 325 SEK

Kostnaden för el är cirka.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.97 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Balkong i västerläge.

Bilplats

Garage beläget i huset, lediga platser finns. Går att hyra för 1000kr/mån.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy