Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
LM Ericssons väg 16, vån 4, Centrala Tyresö, Tyresö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
96 kvm
Avgift
5 200 SEK / mån
Rum
4 rum

Exklusiv fyra belägen i högt och soligt läge!

Denna bostad är REDO för försäljning, kontakta mäklaren eller anmäl intresse för mer information.

Välkommen till ett exklusivt boende från topp till tå, välkommen till LM Ericssons väg och oerhört populära BRF Tyresö Trädgårdar belägen endast 15 min från Stockholm City.

- Tillträde enligt ÖK
- Dubbla balkonger i soliga lägen
- Avgift inkl VA, Värme, Fiber, Tv, IP-telefoni, förråd.
- Varmgarage med tvättplats nås från hiss
- Tvättstuga + 3 gästlägenheter i BRF.
- Stort källarförråd tillhör
- Mycket trevlig innergård
- Centralt och bekvämt läge i Tyresö

Bostaden innehar en genomgående hög standard med kvalitativa materialval så som cararramarmor och vitlaserad ekparkett.

De sociala ytorna är väl genomtänkta där man genom en öppen och luftig planlösning mellan kök och vardagsrum skapar hemtrevliga ytor för familj och vänner av den stora skalan.
Stora fönsterpartier med utsikt över björkallé skänker denna del ett vackert ljusinsläpp.

Köket från erkända Ballingslöv bjuder på rejäla arbetsytor och förvaring som tillsammans med läckra detaljer skapar ett kök att trivas i.

Dubbla balkonger där den ena erbjuder morgonsol med en underbar utsikt över vacker skog och natur såväl som centrala Tyresö.
Praktiska dubbeldörrar ger dig här möjligheten att förlänga vardagsrummet under sommarmånaderna.
Den andra balkongen är väl tilltagen och vetter mot innergården, här kan du slå dig ner och njuta av ett utsökt solläge från tidig eftermiddag hela vägen till kväll vilket är få förunnat i området.

Lyxigt helkaklat badrum med såväl tvättmaskin som torktumlare. Praktisk arbetsbänk ovan tvättdel finns att tillgå. Gäst-wc finns även det.

Tre rejäla sovrum optimalt belägna i olika delar av bostaden där två innehar goda förvaringsmöjligheter genom inredd garderobsvägg i det ena samt två garderober i det andra. Även klädkammare finns att tillgå.

Läget är optimalt med goda kommunikationer som tar dig till Gullmarsplan på 15 min samt Stockholm City på 20.
För föreningens bilresenärer finns det varmgarage med avspolningsplats under husen. Garaget når du bekvämt genom att ta hissen direkt ner.

Närområdet bjuder på allt som går att önska så som flertalet gym, golfbana, naturområden, simhall, ishall, populära skolor, vårdcentraler samt matbutiker.
Även Tyresö Centrum med sitt stora utbud av detaljhandel, caféer, restauranger samt dagligvaruhandel finns bara en kort promenad bort.

Letar du efter ditt nya drömboende? Anmäl intresse för att inte missa chansen!

VÄLKOMMEN HEM

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring i två platsbyggda garderober. Här finns även plats för möbel med avlastningsytor.

KÖK
Vackert kök från Ballingslöv med mattlackade luckor och skåp i vitt, infällda spotlights och vacker carraramarmor ovanför arbetsytorna. Inbyggd micro och ugn i borstat stål. Kombinerad kyl och frys i borstat stål. Induktionshäll. Samtliga vitvaror från Cylinda.
Plats för en stor matgrupp mellan kök och vardagsrum.

VARDAGSRUM
Mycket stort vardagsrum i öppen planlösning emot kök. Plats för mysig loungedel och sociala ytor.
Utsikt över björkallé.

BALKONG 1
Fin möblerbar balkong i härligt fritt läge med morgonsol.

SOVRUM 1
Ljust och fint rum med vackert ljusinsläpp och dubbla garderober.

HALL MOT SOVRUM
Möblerbar hall som förenar kök och vardagsrum med sovrum 2 och 3, samt badrum och klädkammare.

GÄST-WC
Helkaklad gäst-wc med handfat.

SOVRUM 2
Ljust och fint sovrum med stora fönsterpartier och utgång till den väl tilltagna balkongen.

BALKONG MOT INNERGÅRD
Härlig balkong mot innergård som löper längs fasaden. Plats för bord och stolar eller loungegrupp. Här är det fin eftermiddag och kvällssol, helt perfekt för sommarkvällarna!

BADRUM
Rymligt helkaklat badrum med tvättdel. Dusch med duschvägg i glas, handfat med kommod. Tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. Fin bänkskiva ger bra avlastningsytor. Hyllplan i valnöt och stor inkaklad spegel.

SOVRUM 3
Stort sovrum med bra ljusinsläpp från fönster, en inredd garderobsvägg med skjutdörrar ger dig stora förvaringsmöjligheter.

Källarförråd tillhör bostaden.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Tyresö kommun, Skattesats 32.28%.

Storlek

Boarea 96 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsförmedling.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

B1-1303

Våning / hiss

Våning 4 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2015
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glas
Ventilation: Mekanisk

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Tyresö Trädgårdar
Organisationsnummer: 769625-3744
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: B1-1303
Antal lägenheter: 114
Antal lokaler: 3

Brf Tyresö Trädgårdar erbjuder vackra boenden med fokus på ljus och frihetskänsla. Föreningens fyra byggnader är trähus, varav fasad mot gata pryds av vacker puts varvat med trä vid portuppgångarna. Uteplatser och fasad mot innergård är av samma vackra träslag. Lägenheterna är byggda med kök, entré och förvaring centrerat i mitten av lägenheten. På så sätt ramas vardagsrum och sovrum in av fönster och ger lägenheterna sin ljusa och luftiga frihetskänsla.

Brf Tyresö Trädgårdar bildades 2012 och husen byggdes av Oscar Properties under åren 2014-2015. Det finns 114 lägenheter varav 3 stycken nyttjas som övernattningslägenheter (2 rok) som kan hyras av föreningens medlemmar. Under husen finns varmgarage med avspolningsplats, 90 platser, som hyrs ut till föreningens medlemmar för 900 kr/månaden.

Grovtvätt finns på LM Ericssons väg 14.
Övernattningslägenheter finns på LM Ericssons väg 12.
I årsavgiften ingår vatten, värme, kabel-TV och internet. Basutbud från Canal Digital och bredband 100 Mbit/s från Ownit. Dekoder ingår och följer med lägenheten.

Bostäderna är placerade med närhet till Tyresövägen i Tyresö centrums norra kvarter.
Tyresö centrum erbjuder mycket god service med alla dess butiker, kaféer, restauranger. Här finns även sporthallar, ishall, fotbollsplaner och parker. I området finner du även Tyresö golfklubb som har en bana med 18 hål.

Nära utflyktsmål är vackra Tyresö Slott med dess kaféer och skärgårdsmiljö, Alby Naturreservat eller varför inte besöka Tyresta Nationalpark? Här finns extremt bra kommunikationer som tar dig till Gullmarsplan på en kvart och Stockholm C på 20 minuter.

Föreningens renoveringar

Låssystem bytta-2018.

Energideklaration

Energiklass: C
Energideklarationsdatum: 2020-01-31
Energiprestanda primärenergital: 74 kWh/kvm och år

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Dekoder ingår.
Basutbud.

Internet

Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Ownit.

Månadsavgift

Avgift: 5 200 SEK / mån
Inkl Värme, vatten, bredband, tv, förråd samt IP-telefoni.

Driftskostnad

450 SEK varav:
Elektricitet: 450 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.12848 %
Andel av årsavgiften: 1.13 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Balkong ett med morgonsol.
Balkong två med eftermiddag/kvällssol.

Bilplats

90 garageplatser. Går att hyra för 900 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
Varmgarage med avspolningsplats.

Övriga utrymmen

3 gästlägenheter, 1 tvättstuga, cykel samt barnvagnsförråd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy