Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Lokattsbacken 70, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
98.5 kvm
Avgift
6 385 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljus och rymlig genomgångslägenhet med inglasad sydvästbalkong!

Välkommen till en ljus och rymlig genomgångslägenhet om drygt 98 kvm med inglasad sydvästbalkong samt fritt och grönskande läge i attraktivt område.

Beskrivning

Vardagsrum:
Luftigt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti som vetter mot lummig grönska och klippformationer. Vacker ljussättning ovan fönsterparti ger behaglig och effektfull kvällsbelysning. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffmöblemang och ligger i direkt anslutning till köket. De båda rummen utgör en perfekt yta som inbjuder till umgänge och vid behöv avskiljs de med vackra glasvitrindörrar. Ljusa tapetserade väggar samt golv i vacker ekparkett.

Kök med utgång till balkong:
Välplanerat kök med bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Naturlig matplats vid fönster för 4-6 personer samt utgång till bostadens balkong som med sin inglasning blir en naturlig förlängning av rummet. Vita köksluckor och kaklat i vitt ovan arbetsbänk i trä. Flera eluttag gör köket lättarbetat. Ljusa tapetserade väggar och ljus plastmatta. Köksutrustning: kyl och frys, spis, köksfläkt och diskmaskin.

Huvudsovrum:
Huvudsovrummet är insynsskyddat och vetter mot härlig grönska. Ljusa tapetserade väggar och ljus plastmatta. Sovrummet inrymmer gott och väl en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord och förslagsvis en byrå eller fåtölj. Goda förvaringsmöjligheter i form av tre garderober.

Sovrum som vetter mot innergård:
Fint sovrum som idag används för avkoppling och som ligger lugnt belägen med utsikt mot innergård. Ljusa tapetserade väggar och ljus plastmatta.

Sovrum med ingång från hall:
Detta sovrum nås direkt från hallen. Även från detta sovrum har man ett insynsskyddat läge och utsikt mot härlig grönska.

Badrum:
Fräscht badrum med delvis vitkaklade väggar med beige inslag samt matchande våtrumsmatta. Badkar, toalett, spegel med avställningshylla av marmor, tvättställ med underskåp, handdukshängare och vädringsfönster. Utanför badrummet finns en mindre hall med tre garderober.

Toalett med dusch:
Rymlig toalett med dusch, toalett, tvättställ, spegel med avställningsyta av marmor och handdukshängare. Delvis vitkaklade väggar med beige inslag samt matchande ljus våtrumsmatta.

Tvättavdelning med förråd/klädkammare:
Direkt till vänster när man kommer innanför entrén finns ingång till en funktionell tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Tvättho och praktisk arbetsbänk. Även plats för avhängning eller annat förvaringsalternativ. Bra förvaring i dubbelgarderob. Innanför tvättrummet finns ett förråd/klädkammare. Båda utrymmen har ljusa målade väggar och ljus plastmatta.

Hall:
Välkomnande hall som bjuder in till lägenheten. Ljusa tapetserade väggar och golv i vacker ekparkett. Plats för både avhängning samt hallmöbel och goda förvaringsmöjligheter finns i form av 2 garderober.

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun, Skattesats 32.85%.

Storlek

Boarea 98.5 kvm. Fövaltaren.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

41

Våning / hiss

Våning 1 av 0.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1993-1994

Föreningen

Föreningens namn: Riksbyggens Brf Lokatten
Organisationsnummer: 716408-9083
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 41
Antal lägenheter: 125
Antal lokaler: 1

Föreningen Riksbyggens Brf Lokatten är ett privatbostadsföretag (äkta). I föreningen finns 125 st lägenheter och 1lokal. Fastighet Älvsborg 116:12 med adress Lokattsbacken 50-88.

Parkering: Brf Lokatten har ett låst garage med ungefär 120 parkeringsplatser. Till garagedörren kan du som bor här kvittera ut antingen en nyckel och/eller en fjärrkontroll mot betalning.

Garaget ligger under den stora innegården.

Priset för en parkeringsplats är för närvarande 500 kronor/månad.
Om ni vill hyra ytterligare en parkeringsplats (i mån av plats) är priset 300 kronor/månad.

Korttidsparkering i vårt garage:
Helg eller 3 nätter = 100 kronor.
1 vecka = 200 kronor.
1 månad = 600 kronor.

Gemensamma utrymmen: Det finns en gemensamhetslokal att hyra på Lokattsbacken 82 vilken enbart är avsedd för boende i Brf Lokatten.
Det finns kök bord, stolar samt soffa och soffbord.
Det finns även en bastu och toalett.

Föreningens ekonomi

Föreningens ekonomi är god, under de senaste 12 åren har de ej haft några hyreshöjningar!
Två gånger har hyran sänkts med 5% vardera.

TV

Comhem eller bredbandsbolaget

Internet

Comhem eller bredbandsbolaget

Månadsavgift

Avgift: 6 385 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv

Gårdsplats/innergård

Stort och fint miljörum för återvinning. Det finns även en trädgårdskompost.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.89381 %
Andel av årsavgiften: 0.8905 %

Bilplats

Brf Lokatten har ett låst garage med 124 platser och 22 utomhusplatser. Till garagedörren kan du som bor här kvittera ut antingen en nyckel och/eller en fjärrkontroll mot betalning.

Garaget ligger under den stora innergården.

Priset för en parkeringsplats är för närvarande 500 kronor/månad.
Om ni vill hyra ytterligare en parkeringsplats (i mån av plats) är priset 300 kronor/månad.

Korttidsparkering i vårt garage:
Helg eller 3 nätter = 100 kronor.
1 vecka = 200 kronor.
1 månad = 600 kronor.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy