Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Johannedalsvägen 42, Sundsbruk, SUNDSBRUK
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
76.5 kvm
Avgift
4 817 SEK / mån
Rum
3 rum

Välkommen till denna hemtrevliga trerummare på populära Johannedalsvägen!

Bostadens 76,5 kvadratmeter är fördelade på två rymliga sovrum, ett väl tilltaget vardagsrum, kök med separat matplats, badrum och toalett. Trevligt kök med generösa arbetsytor, gott om förvaring och matplats vid fönster. Badrum med tvättmaskin, torktumlare och dusch samt separat toalett med handfat i hallen. Rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier som skapar ett skönt ljusflöde genomgående i bostaden. Från köket och det ena sovrummet nås balkongen som vetter ut mot föreningens grönskande innergård med lekplats, här har du perfekt uppsikt över barnen när de är ute och leker. Föreningen har många renoveringar gjorda och god ekonomi. Parkeringsplats med motorvärmare kan hyras för 125 kr/månad.

Bostaden ligger härligt belägen i närhet till trevliga grönområden och flerbostadshus. Bekvämt för barnfamiljen finns förskola rakt över gården, skola inom promenadavstånd och busshållsplats. Endast ca 3,5 km från bostaden når du Birsta City med klädbutiker, inredningsbutiker, restauranger, bank, apotek, livsmedelsbutiker, pizzerior m.fl.

Beskrivning

Hall
Välkomnande entré med gott om plats för avhängning vid hatthylla. Från hallen nås de två sovrummen, en klädkammare och toaletten. Ljusa ytskikt.

Kök
Kök med vita köksluckor, ljusblått kakel och svart arbets-/avlastningsbänk. Här finns diskmaskin, spis/ugn, kyl/frys och fläkt. Gott om förvaring i skåp/luckor och rejäla arbetsytor för matlagning. Från köket nås en härlig balkong med utsikt över innergård med lekplats och grönska. Intill köket finns utrymme för matplats invid stort fönster för för ca 4 personer. Ljusa ytskikt med fondvägg vid matplats. Från köket nås även badrummet.

Vardagsrum
Stort och luftigt vardagsrum som bjuder in till flertalet inredningsmöjligheter. Målade väggar med fondvägg, parkettgolv och stora fönsterpartier för skönt ljusinsläpp.

Badrum
Badrum med plastmatta, tvättmaskin, torktumlare, handfat och dusch.

Toalett
Från hallen nås toaletten med wc och handfat. Klinkergolv, målade väggar och vitt kakel ovan handfat.

Sovrum 1
Stort och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Här finns flertalet garderober, perfekt för förvaring samt utgång till balkongen. Målade väggar med fondvägg.

Sovrum 2
Rymligt sovrum med vitmålade väggar.

Dokument (pdf)

Planritningar RBF Skönshus 1 Stadgar RBF Skönshus 1 Årsredovisning-2018

Bostadsfakta

Kommun

VÄSTLAND 47:1, Sundsvall kommun, Skattesats 34.13%.

Storlek

Boarea 76.5 kvm. Areakälla från föreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

67

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1966
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Föreningen

Föreningens namn: RBF BRF Skönshus nr 1
Organisationsnummer: 789200-4123
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 67
Antal lägenheter: 225
Antal lokaler: 17

Föreningen har 10 st byggnader med totalt 225 lägenheter på sin fastighet. Det finns också 17 lokaler och 154 p-platser.

Den ekonomiska och tekniska förvaltningen sköts av Riksbyggen. Vid överlåtelse debiteras köparen en avgift och vid pantsättning tillkommer avgift.

Parkering: Parkering 154 P-Platser 125kr/mån, 10st i kö. (2020-06-02).

TV och bredband: Kabel-tv, tillkommer om obligatoriskt tillägg om 99kr/ mån.

Servanet Bredband - 250/250 mbit/s, tillkommer som ett tillägg på 200kr/mån om man vill ha bredband via kollektivt avtal som föreningen har med servanet.

Kabel-tv - Sappa Basutbud

Gemensamma utrymmen: Solarium finns löses ut för 100kr sen får man sola hur mycket man vill. Samt rum med biljardbord (finns att boka)

Föreningens renoveringar

Utförda Renoveringar

2018/2019 - Fortsatt arbete stambyte badrum
2011/2012 - Dörrbyten lägenheter
2011/2012 - Injustering värmesystem
2006-2007 - Fönsterbyte
1993/1994 - Stambyte

Energideklaration

Status: Ej utförd

TV

Kabel-tv, tillkommer om obligatoriskt tillägg om 99kr/ mån.

Internet

Servanet Bredband - 250/250 mbit/s, tillkommer som ett tillägg på 200kr/mån om man vill ha bredband via kollektivt avtal som föreningen har med servanet.

Månadsavgift

Avgift: 4 817 SEK / mån
Inkl. VA & Värme. Obligatoriskt tillägg om 99kr/mån för TV.

Gårdsplats/innergård

Finns gårdsplats för grillning

Driftskostnad

580 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 430 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.51921 %
Andel av årsavgiften: 0.51921 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare
Reparationsfond: 3 666 SEK

Renoveringar

2020 - ny kyl/frys
2019 - ny spis
2018 - ny tvättmaskin
2016 - ny torktumlare

Bilplats

Parkering 154 P-Platser 125kr/mån, 10st i kö. (2020-06-02).

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy