Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Östersundsgatan 7, Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
54 kvm
Avgift
2 731 SEK / mån
Rum
1 rum

Varmt välkomna hem till denna toppmoderna bostad i exklusiva Vällingby Parkstad!

Högt upp, närmare bestämt på våning 12 så finns nu tillfälle att förvärva denna nyproducerade och mycket fina 1:a (möjlig 2:a) om 54 kvm i fritt läge - med stora sociala ytor och ljuvlig fransk balkong som är omgiven av grönska! Bo i pulserande Vällingby Parkstad med tunnelbanan runt knuten. Genomgående stilrena och moderna materialval med både funktion och finess som mittpunkt. Ett stort ljust allrum i fil med köket gör det lätt att umgås i stora sällskap och skapa en social härlig oas. Denna etta är unik i sitt slag med riktigt bra förvaring i form av en stor klädkammare. Hållbara och kvalitativa material i fokus. Denna toppmoderna bostad går även med lätthet att göra om till en 2:a med enkla medel, välkommen in!

Den möblerbara hallen leder er på parkettgolv in till avhängning för både ytterkläder och skor. Väggarna går i vit kulör som även kommer vara genomgående bostaden igenom. Unikt för denna lägenheten är klädkammare som ni finner direkt till höger som ger otrolig förvaring med både klädstång, hylla och garderob. Intill hallen kommer ni sedan till lägenhetens mittpunk, allrummet och köket som är integrerat med varandra. Här går att möblera på många sätt och du kan skapa precis så som du vill ha ditt drömboende. Stora fönsterpartier, sovalkov och plats för flertalet gäster runt middagsbordet. Köket från Vedum består av allt du kan tänkas behöva, diskmaskin, ugn, kombinerad kyl/frys och bra arbetsyta på snygg bänkskiva.

Sist men absolut inte minst har vi det påkostade badrummet med hotellkänsla, som ni finner i direkt anslutning till hallen. Utsökt utrustning i form Wc, handfat, väggskåp, hylla med spegel och inbyggd belysning, dusch samt förberett för tvättmaskin och torktumlare. Här är det valt snygg klinkers i grå kulör och stora vita kakelplattor pryder väggarna. Tillträde flexibelt. Förråd om ca 2 kvm som nås precis utanför lägenhetsdörren.

Kontakta gärna ansvarig mäklare för frågor om bostaden, föreningen, området eller för att boka in visning. BRF Råck16 har god ekonomi, välskött fastighet och stora hyresintäkter. Föreningen hyr ut två lokaler till gymmet Nordic Wellness och MyWay. På våning 16 finns en gemensam takterass för alla medlemmar, festlokal och bio. På 14 våningar i huset finns tvättstugor och på våning 3 finns en övernattningslägenhet för bokning.

Välkomna hem till mysiga Östersundsgatan 7!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy