Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 2 920 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

sön 9 aug 12:00 - 12:40
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 995 000 SEK
Adress
Karlslundsvägen 12, Barkarbystaden, JÄRFÄLLA
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
79 kvm
Avgift
4 279 SEK / mån
Rum
3 rum

Ljus och exklusiv 3:a med generös uteplats i söderläge

Brf Friflygaren är en föreningen med ovanligt hög standard i samtliga bostäder. Det märker man redan i byggnadens entré med ekpaneler, specialdesignad belysning och ca 5 meters takhöjd. Ett modern boende med flera praktiska lösningar som även underlättar för miljövänliga val. Samtliga bostäder är utrustade med avfallskvarn. FTX-system med värmeåtervinning. Från bostaden kan du enkelt styra den önskade innertemperaturen. Uppvärmningen sker genom luftkanaler mellan våningsplanen så du slipper element i bostaden och kan därmed möblera utan begränsningar. Via en applikation från Einar Mattson kan du enkelt hålla koll på din el och vattenförbrukning.

Mycket fin och ljus lägenhet med smakfulla och genomtänkta tillval. Här finns genomgående vitlaserade enstavsparkett och vitmålade väggar. Vardagsrum är i öppen planlösning med kök. Gott om ljusinsläpp från stora fönsterdörrar i par med fransk balkong. Köket är fullutrustat med vitvaror från Siemens med integrerad diskmaskin och ovanför arbetsbänk finns snyggt svart granit som stänkskydd som bryter av på ett stilsäkert sätt. Även arbetsbänken är av granit för att höja lyxkänslan i bostaden. I anslutning till hallen finns både förråd och ett badrum med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Badrummet har golvvärme ochäven tillval för färgen av kakel och klinker med lyxig touch. Från hallen når du uteplatsen som är ett av föreningens största som är både stenanlagd och med generös gräsyta för lek och spel. Här kommer ni spendera många timmar under sommarhalvåret tack vare söderläget med sol hela dagen.

Föreningens trevliga innergård är välplanerad i två nivåer med en lekplats och generösa gemensamma ytor.

Lägenheten var klar för inflytt 2016 och är strategiskt beläget intill Barkarby torg. Barkarbystaden är ett område under utveckling och här satsar man på en pulserande och modern stadsmiljö alldeles intill naturen. Här har man tillgång till en varierad handelsplats, kommunikationer och naturreservat och alla dess möjligheter. Den planerade Barkarbystaden är ett av landets större byggprojekt. Fram till 2020 räknar kommunen med 5000 nya bostäder, totalt ca 18 000 bostäder om 140 kvarter, 6000 arbetsplatser, skolor, högskola, spårvagn och pendeltågstation. Barkarby kommer att bli en levande stad och har omnämnts flera gånger som Stockholms framtida läge och även utsetts till bästa pendlar kommun av Dagens Nyheter. Inte minst med tunnelbanan och kommunikationsmöjligheterna som är planerade för området. Här finns även Sveriges första självgående buss.

Beskrivning

Hall
Ljus hall med plats för skohylla och avhängning av ytterkläder. Goda förvaringsmöjligheter i garderober. I anslutning till hallen finns rymligt förråd/klädkammare. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Badrum
Rymligt och exklusivt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Duschhörna med svängbar glasdörr, Wc-stol, belyst spegel och stort tvättställ med kommod. Badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare från Siemens under arbetsbänk. Infällda spotlights i taket.

Sovrum 1
Från hallen når du ena sovrum med fönster mot bostadens uteplats och föreningens innergård. Parkettgolv och målade väggar.

Vardagsrum
Ljust vardagsrum med behagligt ljusinsläpp från fönsterdörrar med fransk balkong. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Kök
Stilrent kök i öppen planlösning med vardagsrum. Vita skåpluckor med goda förvaringsmöjligheter med påkostad bänkskiva av granit. Även stänkskydd är av granit och bryter av det ljusa på ett stilsäkert sätt. Den maskinella utrustningen består av integrerad kyl, frys och diskmaskin. Här finns även infälld induktionshäll, spisfläkt, inbyggd ugn och micro. Samtliga vitvaror från Siemens.

Sovrum 2
Stort sovrum med gott om plats för större säng och garderobsvägg. Även här finns fönsterdörr med fransk balkong. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Uteplats
Från hallen når du bostadens generösa uteplats med söderläge. Ett av föreningens största som är både stenanlagd och gott om gräsyta för lek och spel.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Brf Friflygaren.pdf Ekonomisk plan Brf Friflygaren.pdf Stadgar Brf Friflygaren.pdf Arsredovisning Brf Friflygaren 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Järfälla kommun, Skattesats 31.48%.

Storlek

Boarea 79 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

511

Våning / hiss

Våning 1 av 5.
1 tr från husets entrésida och markplan mot innergård.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2016
Ventilation: FTX-system med värmeåtervining

Föreningen

Föreningens namn: Brf Friflygaren
Organisationsnummer: 769628-9532
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 511
Antal lägenheter: 125
Antal lokaler: 2

Brf Friflygaren är en äkta bostadsrättsförening bestående av 125 st bostadsrätter belägna på Gripengatan och Karlslundsvägen. Fastigheten byggdes under 2014-2015 av byggbolaget Einar Mattsson och stod klar för inflyttning 2016.

TV och bredband: Fiber via Bredbandsbolaget.

Gemensamma utrymmen: Förråd, städrum, soprum och två stycken lokaler för uthyrning.

Månadsavgift

Avgift: 4 279 SEK / mån
I avgiften ingår värme, kallvatten och kabel-Tv basutbud.

Gårdsplats/innergård

Stor innergård med lekplats och sällskapsytor, barnvagnsrum samt cykelparkering.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00984 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Stenlagd uteplats med gräsyta i söder

Bilplats

Det finns 79 garageplatser. Till garageplatserna är det separat kö.

Övrigt

Här bor du på flyghistorisk mark, i ett lugnt läge med ett stenkast från strövområden och bara några minuters promenad från Barkarby Handelsplats.

I Barkarbystaden bor du precis invid IKEA och med Barkarby Handelsplats hela utbud. Förskolor och skolor finns i närområdet och Jakobsbergs Centrum når du med bil på några minuter. En busslinje till centrumet samt till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 16 minuter. Vid Jakobsbergs pendeltågsstation finns en stor infartsparkering. Arlanda och Bromma Airport finns bara 30 minuters bilresa bort.

Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis utanför bostadskvarteret. Bortanför hagen sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola och årlig Hubertusjakt.

Till Viksjö Golfklubb tar det inte mer än tio minuter med bil från Barkarbystaden. Här finns två fina banor, ett 18-håls och ett 9-håls, samt golfshop och restaurang med lunchservering.

På andra sidan E18 breder Mälaren ut sig ett par mil. Från Stäket i norr till Bolinder Strand och Kallhälls Friluftsbad.

Idag finns de flesta stormarknadskedjor representerade här; bland annat inom möbler, inredning, trädgård, kläder, hemelektronik och byggvaror.

KOMMUNIKATIONER
Med pendel från Barkarby tar du dig till Stockholms City på ca 15 min. Flertal bussförbindelser mot Jakobsbergs Centrum, Kista, Karolinska Universitetssjukhus, Solna för att nämna några. Med bil tar du dig snabbt ut på E18 mot Stockholm eller Enköping.

NÄRSERVICE
Barkarby Centrum ligger alldeles vid pendeltågsstationen. Där finns bibliotek, konsumaffär, frisörer, bankomat m.m.

Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se I centrum finns också flera restauranger, konditori, biograf, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis.

FRITID OCH NATUR
Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några. För den träningsintresserade finns Sats sportsclub, Friskis & Svettis och badhus nära Jakobsbergs Centrum och Komethallen i Veddesta.

Mer information om föreningsliv, barnomsorg och annat som är viktigt att veta om kommunen finns på kommunens hemsida: www.jarfalla.se, du kan också ringa kommunens växel 08- 580 285 00.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy