Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Jämtlandsgatan 107, Bottenvåning (11015), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
65 kvm
Avgift
3 440 SEK / mån
Rum
3 rum

Unik och nyproducerad 3:a i toppklass med 2,7 i takhöjd och 24 kvm uteplats i soligt läge!

Unik och nyproducerad 3:a med 2,7 i takhöjd och 24 kvm uteplats. Ett hem i toppklass med soligt läge i lugna och attraktiva kvarter!

Välkomna till denna smakfulla och barnvänliga trerummare från 2019 som erbjuder en fantastisk radhuskänsla mitt i Vällingby Parkstad. Med ett soligt läge i lugna och attraktiva kvarter finns nu chans att förvärva ett unikt hem i toppklass. Här finns alla bekvämligheter som krävs för att sätta en guldkant på vardagen. I pulserande Vällingby Parkstad finns allt som hör en levande stadsdel till, tunnelbanan gröna linje tar dryga 20 min till city, en stor Hemköp i föreningens lokal på Jämtlandsgatan, flertalet gym, förskolor och underbara grönområden finns i närheten.

Social planlösning med väl tilltagna ytor och stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Här finns plats för umgänge med familj och vänner. Lägenheten har ett hörnläge och erbjuder utsikt åt öster och söder. Här förenas stilrena och noga utvalda materialval med en hänförande atmosfär för att passa familjen med högt ställda krav. Bra förvaringsmöjligheter, takhöjd om ca 2,7 m, vitmålade väggar och vackert parkettgolv i ek.

Lägenheten är försedd med smakfullt och funktionellt kök med bra förvarings och arbetsytor. Moderna och kvalitativa materialval från Vedum och vitvaror från Electrolux. Intill köksdelen finns naturlig matplats med gott om utrymme för middagar, här kommer ni som älskar matlagning att trivas. Vardagsrumsdelen är ljus och öppen med ett kliv ut nås den stora och rofyllda uteplatsen i soligt söderläge. Här kan mysiga grillkvällar med nära och kära äga rum. Vidare finner vi två bra sovrum, modernt och påkostat badrum med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare samt handdukstork.

BRF Råckringen har god ekonomi, välskötta fastigheter och stora hyresintäkter. Garage under husen som enkelt nås med hiss från gården, plats går att få omgående, 770 kr/mån. Hemköp i föreningens lokal på entréplan, kontrakt tecknat på 10 år. Vällingby Parkstad erbjuder ett boende i en ny, dynamisk statsdel med natur, vatten och tunnelbanan precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby C och Bromma Blocks.

Välkomna hem till mysiga Jämtlandsgatan!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy