Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

mån 24 aug 17:00 - 17:40
Välkommen att boka dig på Visning!
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Klarinettgatan 3, Ruddalen, VÄSTRA FRÖLUNDA
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
67 kvm
Avgift
4 136 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

TILLFÄLLE Välkommen till denna ljusa och trevliga lägenhet med en härlig balkong. Fantastiskt läge! En välplanerad och rymlig bostad med goda förvaringsmöjligheter. På gång- och cykelavstånd finner ni underbara Slottsskogen och Linnéstaden.

Här finns ett renoverat, smakfullt och fullutrustat kök med moderna vitvaror. Välplanerad planlösning som erbjuder ett bekvämt boende. Här är det bara att flytta in och börja trivas direkt. Sovrummen är lugna och mysiga med plats för dubbelsäng. Vardagsrum har öppna och fina ytor för umgänge. Från vardagsrummet nåd du också lägenhetens härliga balkong i söderläge.

Här bor du i direkt anslutning till all tänkbar service och smidiga kommunikationer såväl till centrala stan som ut till havet.
I denna föreningen bor man lugnt tryggt och barnvänligt. Direkt anslutning till all tänkbar service och smidiga kommunikationer såväl till centrala stan som ut till havet. Nära avstånd till några av Göteborgs mest uppskattade smultronställen Ruddalen, Änggårdsbergen, Botaniska Trädgården och Slottsskogen. Cykelavstånd till Linnéstan på ca 15 minuter.

Varmt välkommen till denna hänförande lägenhet i populära området!

Beskrivning

Välkommen in i denna trevliga lägenhet som erbjuder en skön helhetskänsla. I hallen möts man av en mycket bra garderobsvägg med tre garderober. Här finns också plats för ytterligare möbel för den som önskar samt avhängning. Golvet kläs av ett mörkt golv och ljusa väggarna.

Badrum:
Mycket trevligt badrum med vitt kakel och mörkgrått klinkergolv, här finns också ett vädringsfönster. Här finns badkar, tvättmaskin, wc, handfat, spegel med belysning, handdukstork, infällda spotlights och golvvärme.

Sovrum 1:
Ljust och trivsamt sovrum utan insyn. Mycket bra garderobsvägg som ramas in med fina spegelskjutdörrar som tar hand om förvaringen och ytterligare plats för möbel och säng.

Sovrum 2:
Rymligt sovrum. I sovrummet finns gott om plats för dubbelsäng, avlastningsbord och förvaring.

Kök:
Fantastiskt kök utöver det vanliga, det renoverades i sin helhet 2016 med lyxiga materialval och häftiga detaljer. En stilren känsla.
Luckor i högglans vitt med mörk bänkskiva. Fullutrustat med häll, ugn, fläkt, diskmaskin och kyl/frys. Matplats skapas naturligt vid de stora fönsterpartiet. Vitvarorna från Siemens och Electrolux.

Vardagsrum:
Luftigt och fint vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in mycket ljus. Här finns plats för både soffa och matsalsbord för den som önskar. Utgång till balkongen sker från detta rum.

Balkong: Härlig balkong som är belagd i söderläge, mysig och ombonad känsla. Här erbjuds en rymlig plats för fyra personer, fritt läge utan insyn och en mysig gräsplätt med odlingar precis nedanför. Solens strålar når balkongen under dagen och stannar till sena kvällen.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Energideklaration.pdf BRF Årsredovisning.pdf BRF Stadgar.pdf Årsredovisning.pdf Stadgar.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun, Skattesats 32.85%.

Storlek

Boarea 67 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

138

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns ej.

Föreningen

Föreningens namn: Riksbyggens Brf Göteborgshus nr 17
Organisationsnummer: 757201-7296
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 138
Antal lägenheter: 373
Antal lokaler: 15

Föreningens lägenheter fördelar sig enligt nedan:
36 st 1 rum och kokvrå
8 st 1 rum och kök
204 st 2 rum och kök
107 st 3 rum och kök
18 st 4 rum och kök

Parkering: Totalt finns det 238 st parkeringsplatser samt 34 garage för uthyrning. Alla parkeringsförfrågningar tas om hand av Riksbyggen EKC i Västerås som nås på telefon: 0771-860 860. Det är separat kö.

TV och bredband: Från den 2019-04-30 kommer Ownit att vara leverantör av både TV och internet via fiber 1000/1000 /garanterad in 700/700. HD-box med inspelningsmöjlighet och trådlös router ingår. Obligatorisk kostnad 168:-/månad.

Gemensamma utrymmen: Tvättstugor finns på både Saxofongatan och Klarinettgatan. Det finns även bastu, bordtennisrum, slöjdlokal, cykelförråd och samlingslokal.

Föreningens renoveringar

Föreningen har sedan tidigare genomfört en stamrenovering 2008.
Ny el med jordfelsbrytare 2008.
Byte till säkerhetsdörrar 2008.
Renovering i uppgångarna 2014.

Månadsavgift

Avgift: 4 136 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.3128 %
Andel av årsavgiften: 0.31045 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

Totalt finns det 238 st parkeringsplatser samt 34 garage för uthyrning. Alla parkeringsförfrågningar tas om hand av Riksbyggen EKC i Västerås som nås på telefon: 0771-860 860. Det är separat kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy