Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 895 000 SEK
Adress
Topasgatan 84, Tynnered, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
109.9 kvm
Avgift
4 185 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Totalrenoverad och unik trea med stor uteplats i västerläge!

Nu har vi nöjet att presentera en bostad utöver det vanliga!
En otroligt smakfull bostad med unika egenskaper:

- 3.8m takhöjd
- Fönster från golv till tak
- Ca 25 kvm uteplats i västerläge
- Låg hyra
- Rejäl köksö
- Spotlights och golvvärme i kök och badrum
- I avgiften ingår internet via fiber

Varmt välkomna till en totalrenoverad trea med stilrena materialval och attraktiv planlösning. Bostaden har enhetliga ytskikt med vitmålade väggar samt vackert enstavsgolv, med undantag för köket med matchande klinker och golvvärme.
I det kompletta köket finns det gott om förvaring, rejäl köksö, rostfria vitvaror och naturlig plats för större middagssällskap vid fönsterpartierna. Två generösa sovrum med gott om plats för förvaring i form av garderober i samtliga rum samt helkaklat badrum med vardagslyx såsom tvättmaskin, torktumlare, golvvärme och spotlights och en extra gäst wc.

Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser samt omtyckt och stabil förening. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg som nås på ca en kvart med bil. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar brf Topasberget.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun, Skattesats 32.85%.

Storlek

Boarea 109.9 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

0701

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1967

Föreningen

Föreningens namn: Brf Topasberget
Organisationsnummer: 769614-3044
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 0701
Antal lägenheter: 71
Antal lokaler: 0

I början av året fanns 61 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Föreningen kommer att sälja kvarvarande hyresrätter (10 stycken) och upplåta dem som bostadsrätter. Detta kommer att ge intäkter till föreningen.

TV och bredband: via fiber Telia

Gemensamma utrymmen: Barnvagnsförråd, cykelförråd och tvättstuga.

Internet

Internet via fiber

Månadsavgift

Avgift: 4 185 SEK / mån
I avgiften ingår värme, va och internet.

Gårdsplats/innergård

Det finns en gemensam grillplats i naturen på baksidan av huset och där finns även odlingslotter.

Driftskostnad

400 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 300 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.428 %
Andel av årsavgiften: 1.58 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Stor uteplats i västerläge!

Bilplats

Parkeringsplats finns att hyra från ca 200:-
Separat kö till p-platser.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy