Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Melongatan 18, Hässelby Strand, Hässelby
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
87.5 kvm
Avgift
5 582 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Varmt välkomna till Melongatan 18!


Välkomna till denna fantastiska och påkostade fyrarummare om 87,5 väldisponerade kvadratmeter. Fyra trappor upp finner vi denna fina bostad med perfekt solläge under dagen. Lägenheten erbjuder enhetligt golv i form av ekparkett.

När man kommer in välkomnas man av den fina entréhallen som erbjuder avhängningsytor och bra förvaring i garderober. Garderoberna är försedda med spegeldörrar vilket gör att hallen upplevs större och luftigare. Från entréhallen når man det stora och påkostade badrummet. I badrummet finns bekvämligheter så som tvättmaskin och torktumlare samt badkar.

Vardagsrum och kök i en öppen och social planlösning som utgör den perfekta samlingsplatsen för att umgås med familj och vänner. Ordentligt kök med bra förvarings- och arbetsytor. Sällskapsdelen erbjuder gott om plats att möblera upp såväl en vardagsrumsdel som en rymlig matplats. Från vardagsrummet nås balkongen som är enkel att möblera med bord och stolar. Lägenheten har ett stort och rymligt master bedroom samt två mindre och mysiga sovrum som även kan disponeras som arbetsrum, gästrum eller varför inte ett hemmagym. Från ett av sovrummen når man en gäst-WC med toalett, kommod samt bra förvaringsmöjligheter.

Ett härligt hem för er som värdesätter det sociala livet. Hässelby Strand erbjuder vackra vyer av grönska med fina promenadstråk samt närheten till Mälaren. Det finns golfbana, träningsmöjligheter i form av olika gym samt övriga faciliteter som behövs för att vardagen ska fungera till det bästa.

Korrekt planritning kommer inom kort.

För mer information om huset kontakta ansvarig fastighetsmäklare:
Rambod Panjaki
0766-40 50 01

Beskrivning

Stor och rymlig entréhall med garderober som är försedda med segeldörrar och innehar bra förvaringsmöjligheter.

Fint, stilfullt och välplanerat kök med snygg inredning. Vita över- och underskåp med bra förvaring. Bra arbetsyta på köksbänk samt spis och ugn. Stor kyl och frys i egen avdelning med förvaringsskåp omkring.

Stort och rymligt vardagsrum med öppen planlösning med härligt ljusinsläpp från flera fönsterpartier. Erbjuder gott och plats för soffgrupp, tv-möbel samt matgrupp.

Stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord samt plats för byrå.

Två mindre lättmöblerade sovrum som lämpar sig perfekt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Lugnt placerade på andra sidan av lägenheten.

Svart klinker på golv och vitt kakel på väggarna. Utrustat med WC, kommod samt skåp med spegel.

Rymligt och påkostat badrum med svart klinker på golv och vitt kakel på vägg. Utrustat med WC, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, badkar samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 29.88%.

Storlek

Boarea 87.5 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

241/1401

Våning / hiss

Våning 4 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2012
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Fönster: Treglasfönster
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Sydfrukten
Organisationsnummer: 716420-4781
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 241/1401
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

BRF SYDFRUKTEN:
Husen har utformats som lamellhus med sadeltak. Sydfrukten omfattar två hus med sammanlagt 65 st lägenheter. Lägenhetsstorlekarna varierar från 1-5 rok med 38-100 kvm.
Vid utformningen av lägenheterna har klassiska arkitektoniska värden beaktats, så som rumsorganisation och rumslighet. Oavsett lägenhetsstorlek har alla lägenheterna balkong, och marklägenheterna får sin egen uteplats, vissa har till och med både. Varje trapphus har två entréer, en huvudentré från områdets väg och ytterligare en entré från gårdssidan. Entréerna får rum för barnvagnar och rullstolar i direkt anslutning.

Lägenheterna har en god grundstandard med genomgående parkettgolv och helkaklade rymliga badrum.Till lägenheten hör ett rymligt källar- eller vindsförråd.

ELINSTALLATIONER
Samtliga lägenheter förses med undermätare för el. Bostadsrättsföreningen tecknar avtal med elleverantör och fakturerar sedan respektive bostadsrättsinnehavare för dennes elförbrukning. Varje lägenhet förses med jordfelsbrytare.

TELE OCH MULTIMEDIA
Lägenheterna är utrustade med en mediacentral för tele, data, TV som är integrerad i elcentralen. Datanätet utförs som ett stjärnnät med ledningar av kategori 6 och kombineras med telefon till ett dubbelt RJ45-uttag/rum med två uttag för data/tv och telefon. Leverantör Comhem.

Byggherre är Riksbyggen.

TV

Telia

Internet

Telia

Månadsavgift

Avgift: 5 582 SEK / mån
Ink el, va kall &vamt, värme, TV & bredband

Driftskostnad

250 SEK varav:
Försäkring: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Bilplats

Garageplats. Går att hyra.
Parkeringsplats. Går att hyra.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy