Länk kopierad!

Visningar

mån 20 jul 17:00 - 17:30
Bokad visning - anmäl dig här!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 180 000 SEK
Adress
Valthornsgatan 6, Frölunda, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
76 kvm
Avgift
4 088 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproducerad 3:a högt upp på vån 10!

Nu har vi nöjet att presentera en välplanerad trea med stor inglasad balkong och fantastisk vidsträckt utsikt på våning 10!
Bostaden är nyproducerad (2019) och erbjuder ett boende med hög kvalitet. Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i tre väderstreck samt social planlösning.

- I avgiften ingår Telia Triple Play (TV paket, telefoni via bredband och bredband 100/100)

Här bor du i optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger knappt ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

Beskrivning

Hall
Bakom ytterdörren väntar en inbjudande hall med platsbyggd skjutdörrs garderob. Lägenheten är nyproducerad (2019) vilket betyder att designen är modern och till ytskikten har man en fin och varm nyans av vit färg på väggar samt genomgående ekparkett.

Kök/Vardagsrum
Köket från Marbodal är inrett med tidlösa färgval med vita fronter och stänkskydd i vitt, satt i halvförband mot bänkskiva i ljusgrått. Det tidsenliga intrycket förstärks med vitvaror som följer i vitt. Utrustningen består av spishäll, spisfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, side by side kyl och frys samt integrerad diskmaskin.

Vardagsrummet och köket förenas i ett öppet samband. Detta resulterar i en stor sociala yta med plats för såväl matbord som sektionssoffa och mediautrustning. Rummets stora fönster bjuder på härlig naturligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås lägenhetens guldkorn, en fritt belägen inglasad balkong med vidsträckt utsikt.

Badrum
Badrummet följer lägenhetens stilrena formspråk med vita väggar och grått golv. Utrustningen består av wc, dusch med vikbara glasdörrar, kommod samt spegelskåp. I badrummet finns dessutom vardagslyx såsom en tvättsektion försedd med tvätt och torkmaskin samt arbetsbänk och överskåp.

Sovrum 1 & 2
Ena sovrummet är större med plats för dubbelsäng och platsbyggd skjutdörrs garderob samt ljusinsläpp från två vädersträck. Båda sovrummen löper i samma vackra ekparkett och vitmålade väggar.

Dokument (pdf)

stadgar Brf Sjöstjärnan.pdf ekonomisk plan Valthornsgatan.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun, Skattesats 32.85%.

Storlek

Boarea 76 kvm.

Rum

3 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

1902

Våning / hiss

Våning 10 av 16.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019

Föreningen

Föreningens namn: Brf Sjöstjärnan
Organisationsnummer: 769633-5855
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1902
Antal lägenheter: 130
Antal lokaler: 0

Brf Sjöstjärnan består av 130 moderna bostäder fördelade på 16 våningar. Storlekarna varierar mellan 1?3 rum och kök och storlekarna ligger mellan 36 kvm till 82 kvm. Föreningen bildades 2017 och är en del av Frölunda Park. För mer information om området, besök https://nyproduktion.balder.se/omrade/frolunda-park.

Parkering: Parkeringsgarage finns under mark där 49 platser samt besöksparkeringar i närheten av huset.

TV och bredband: Telia Triple Play (TV paket, telefoni via bredband och bredband 100/100) som ingår i avgiften.

Gemensamma utrymmen: Till varje bostad hör ett förråd.
2 st cykelstudios finns.

TV

Telia Triple Play (TV paket, telefoni via bredband och bredband 100/100) ingår i avgiften.

Internet

Telia Triple Play (TV paket, telefoni via bredband och bredband 100/100) ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 4 088 SEK / mån

Driftskostnad

300 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.9904 %
Andel av årsavgiften: 0.9904 %

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy