Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 150 000 SEK
Adress
Kronetorpsgatan 64B, Segevång, MALMÖ
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
55 kvm
Avgift
3 200 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Malmö kommun, Skattesats 32.67%.

Storlek

Boarea 55 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

152

Våning / hiss

Våning 2 av 4.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Almedal
Organisationsnummer: 746000-5395
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 152
Antal lägenheter: 397
Antal lokaler: 5

Bostadsrättsföreningen Almedal är en äkta förening som bildades 0000. Fastigheterna byggdes 1961 och består av fastigheterna Ögonfransen 2 samt Ögonlocket 12-13 som innehas med tomrätt.

EKONOMI
Engångsavgifter i samband med en överlåtelse; Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, köparen betalar. (1183 kr år 2020)
Pantsättningsavgift 1 % av gällande prisbasbelopp per pant. (473 kr år 2020).

Senaste avgiftshöjningen gjordes:
Planerade avgiftshöjningar:
Bostadsrättstillägg ingår.

RENOVINGAR/UNDERHÅLL
Genomförda renoveringar:
Planerade renoveringar:

GARAGE/PARKERING

TV OCH BREDBAND
Kabel-TV grundutbud ingår i månadsavgiften.
Föreningen har för närvarande kollektivt bredband via Bredband2. Bredbandet kostar 65:-/mån och är ett obligatoriskt tillägg.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

KONTAKT
Hemsida: https://www.hsb.se/malmo/brf/almedal/
E-Post:

Uppgifterna är hämtade från berörd förenings årsredovisning och kontrolleras endast om särskilda skäl ges. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Månadsavgift

Avgift: 3 200 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Närområde

Allmänt om området: Segevång är ett delområde till Kirseberg. Det består av flerbostadshus byggda under olika epoker. Mest karaktäristiskt, förutom gamla Sydsvenskanhuset, är längan i den norra delen av Segervång som skämtsamt kallas Kinamuren. Även de höga lamellhusen längs Kronetorpsgatan syns på håll ? och framförallt ges där en svindlande utsikt över hela Malmö. På Segevång finns det gott om anläggningar där du kan bränna överskottsenergi, antingen om du går till gymmet hos 24seven, Burlövs golfbana eller Segevångs friluftsbad. Läget är strategiskt bra, med 4:ans buss som går tvärs genom området, eller regionbussarna som stannar precis norr om på Stockholmsvägen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy