Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Östra Kvarngatan 23, Centralt Öster, Nyköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
76 kvm
Avgift
4 148 SEK / mån
Rum
3 rum

Lyxigt och luftigt

Attraktiv och ljus hörnlägenhet i perfekt läge med stadens puls runt hörnet och samtidigt ett lugnt läge i fina, lyxiga Hermelinen.

Högst upp med hörnläge och dubbla magiska balkonger, erbjuds härlig utsikt över hustaken och staden. Lägenheten ligger i ett mycket fint högt läge med bra planlösning med lyxig och luftig interiör.

Välkomnande hall direkt in i hjärtat av lägenheten där du har köket till vänster och vardagsrummet till höger. Ett mycket trivsamt kök med gott om förvaringsutrymme. Färgvalet är vitt i en fin kombination tillsammans med den fina eken på golvet. Köket är utrustat med inbyggd ugn och mikrovågsugn, spishäll, kyl och frys samt diskmaskin. Gott om plats för stort matbord och direktaccess till den långsmala frukostbalkongen med morgonsol. Den som är intresserad av odling, växter och blommor har stora möjligheter att skapa en prunkande oas här.

Vardagsrummet är stort och luftigt med bra rymd och de stora fönsterpartierna vetter mot kvällssolen och härifrån når du den härliga kvällsbalkongen med söderläge, sol hela eftermiddagen och kvällen. Här finns det gott om plats för utemöbler och en härlig plats att njuta på långt in på kvällen. Fantastisk utsikt över staden med takåsar i blickfånget.

Det största sovrummet har gott om plats för dubbelsäng samt annat möblemang. Gott om förvaring via skjutdörrsgarderob längs ena väggen. Det mindre sovrummet passar utmärkt som barn-, arbets- eller gästrum. Ytterligare ett utrymme finns som är inrett till lyxigt dressingroom.
Inte minst finns också ett rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Praktisk arbetsbänk, tvättmaskin och torktumlare, förvaringsskåp, dusch, WC och kommod.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy