Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Strandparksvägen 7A, Arnö, Nyköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
69 kvm
Avgift
3 726 SEK / mån
Rum
3 rum

Lantligt läge med gångavstånd till centrum!

På Strandparksvägen 7A finner ni denna ljusa och fina lägenhet i markplan. Här erbjuds du ljusinsläpp från tre väderstreck samt utsikt över inloppet till Nyköpings hamn och staden. Lägenheten blev inflyttningsklar under våren 2019 och är i nyskick. Du möts av en välkomnande entré med klinkergolv och ljusa väggar. Bra med avhängningsdel för ytterkläder direkt till höger. Lite längre in i hallen finner du två garderober samt städskåp.
Trevlig och tilltalande planlösning med öppen del mellan kök och vardagsrum. Köket är snyggt, modernt och inbjuder till socialt umgänge med fint ljusinsläpp. Fint planerat för matplats intill fönster, med utsikt mot fjärden. Maskinparken består av spis med induktionshäll, kyl och frys, diskmaskin, fläkt samt integrerad mikrovågsugn.

Vardagsrummet ligger i delvis öppen planlösning till köket och är även det väldigt ljust. Här finns utgång till den generösa och inglasade balkongen i markplan med högt i tak och med utsikt mot stadsfjärden och korna som betar intill den.

Lägenheten har två rofyllda sovrum, varav ett större och gott om förvaring. Båda sovrummen har parkettgolv samt ljusa väggar och gott om förvaring.
Badrummet har fina kakelplattor och ett snyggt klinkergolv. I det rymliga badrummet finner du en wc, handfat i kommod, spegelskåp, dusch med duschväggar, spotlights i tak, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare.

Norra Arnö är en expansiv del längs Stadsfjärden i Nyköping med närhet till fina promenadvägar längs vattnet och Sörmlandsleden, Örstigsnäs och Strandstuvikens havsbad, promenadavstånd till flera matbutiker och kommunikation med busshållsplats i närheten.

Förråd finns till lägenheten!

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy