Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 698 000 SEK
Adress
Svärtinge Skogsbacke, Svärtinge
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
105 kvm
Avgift
5 196 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Brf Höjden ligger i ett naturnära område men med staden inom räckhåll. Kvarteret ligger vackert beläget på höjden ovanför sjön Glan som ger möjligheter för både bad och fiske.
Par- och radhusen på 105 kvm är en av OBOS Kärhems mest omtyckta hustyper, som de har byggt på många ställen runt om i landet. Den smarta planlösningen ger ett praktiskt och väl fungerande boende för många typer av familjer.

Flexibel planlösning - På övervåningen finns tre sovrum. Det fjärde rummet kan du välja om du vill ha som ett öppet allrum eller som ett kontor. På övre plan finns också ett badrum med badkar för sköna, avkopplande stunder.

Uteplats och takterrass - Varje bostad har hög standard på materialval med bland annat två helkaklade bad/WC. Alla bostäder har förråd, egen parkering och en uteplats på baksidan, Några av bostäderna har dessutom en härlig takterrass ovanför carporten. Husen ligger i anslutning till park- och naturmark med stigar och sjön Glan inom synhåll.

Familjefavoriten - Varje läge blir unikt och här finns bostäder som passar för såväl barnfamiljen som värdesätter trygga lekytor, som för den som söker en praktisk bostad med minimal skötsel.

Passa gärna på att gå en virtuell visning direkt i telefonen eller via datorn innan du bokar en visning med vår mäklare.

Välkommen hem!

Bostadsfakta

Kommun

Norrköping kommun, Skattesats 33.55%.

Storlek

Boarea 105 kvm.

Rum

5 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

123

Våning / hiss

Våning 1 av 2.
Hiss finns ej.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Höjden i Svärtinge
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 123
Antal lägenheter: 28
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 5 196 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy