Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Råcksta Gårdsväg 28, Vån 11, Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
75 kvm
Avgift
4 087 SEK / mån
Rum
3 rum

Välkomna till detta unika hem i toppklass med soligt och högt läge i lugna och attraktiva kvarter!

Välkomna till detta unika hem i toppklass med soligt och högt läge i lugna och attraktiva kvarter! Denna smakfulla och fantastiska 3:a erbjuder ett oslagbart boende mitt i Vällingby Parkstad. Belägen på våning 11 av 12 med en utsikt helt utöver det vanliga och stor inglasad balkong i bästa sydvästläge. Här finns alla bekvämligheter som krävs för att sätta en guldkant på vardagen. I pulserande Vällingby Parkstad finns allt som hör en levande stadsdel till, tunnelbanan gröna linje tar dryga 20 min till city, en stor Hemköp, flertalet gym, förskolor och underbara grönområden.

Vardagsrum och kök i en öppen och social planlösning, detta är en perfekt samlingsplats för att umgås med familj och vänner. Här finns plats för både vardag och fest, ett hem för hela familjen att trivas i. Sällskapsdelen erbjuder gott om plats att möblera upp såväl en vardagsrumsdel som en rymlig matplats. En stor och rofylld balkong som erbjuder sol under hela dagen, perfekt för härliga sommarkvällar. Lägenheten är försedd med kvalitativt kök från Vedum med rostfria vitvaror från Electrolux. Köket erbjuder bra förvarings och arbetsytor, för den som älskar matlagning är detta hjärtat av bostaden.

Detta hem präglas av en social och väl tilltagen planlösning, stora fönster som släpper in rikligt med ljus och bjuder på utsikt i två väderstreck. Vidare finns ett rymligt Master Bedroom som är lugnt beläget. Här finns plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Skjutdörrsgarderober ger ypperliga förvaringsmöjligheter. Vidare finns ett ljust och välplanerat sovrum som också kan disponeras som arbetsrum eller gästrum. Här är inga detaljer lämnade åt slumpen.

När man kommer in välkomnas man av den fina hallen som erbjuder avhängningsytor och bra förvaring i garderober. Från hallen nås det stora och påkostade badrummet, när vi kommer in välkomnas vi direkt av den härliga atmosfären. I badrummet finns bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare samt spotlights i tak med dimmer funktion. Vidare har bostaden målade väggar i harmoniska kulörer samt vackert parkettgolv. BRF Tännforsen har god ekonomi och en välskött fastighet. Föreningen erbjuder alla medlemmar en avgiftsfri månad i maj detta år. I entréplan finns gymmet Puls och Träning. Välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för frågor om föreningen, bostaden eller området. Missa inte denna pärla!

Välkomna hem till mysiga Råcksta Gårdsväg 28!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy