Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Lingonrisgränd 65, Stockholm
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
128 kvm
Avgift
5 718 SEK / mån
Rum
5 rum

Välkomna hem till mysiga Lingonrisgränd 65!


Välkomna till denna fantastiska och påkostade femrummare. Här finner ni ett hus med två stora uteplatser med det perfekta solläget, såväl morgon som kväll.
Ett boende för er som söker det bästa och värdesätter ett kvalitativt hem. Garaget nås enkelt ifrån utsidan på huset. Närhet till busshållplats som tar dig in till Vällingbycentrum eller Spånga station. Att bo här är minst sagt lyxigt och bekymmersfritt. Ett toppmodernt hem med magiskt läge, här möts det bästa av två världar i hjärtat av Västerort. Detta är en plats man vill vara på, där både vardag och fest får plats. Huset präglas av ljus interiör och noga utvalda materialval.

Vardagsrum och kök i en öppen och social planlösning men ändå avskilt, detta är en perfekt samlingsplats för att umgås med familj och vänner. Sällskapsdelen erbjuder gott om plats att möblera upp såväl en vardagsrumsdel och kök som har en rymlig matplats för ca 6-8 personer. Bostaden är försedd med smakfullt och funktionellt kök med bra förvarings och arbetsytor, samt rymligt master bedroom, två ljusa och mysiga sovrum på övervåningen som även kan disponeras som arbetsrum eller gästrum.

Vidare finner vi ett modernt och stilrent badrum med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Ovan tvättmaskin och torktumlare ligger en arbetsbänk i laminat och på väggen sitter vita väggskåp. På övervåningen finns det även ett mindre duschrum utrustat med WC, handfat och spegelskåp.


På baksidan av huset finns tillgång till en ostörd trädgård som är inklädd i trädäck. Ett radhusboende i bostadsrättsform som ger er tillgång till trädgård, lekvänliga ytor, odlingsmöjligheter och bra parkeringsmöjligheter


Bostadsrättsföreningen Lingonrisgränd är en solid förening med låg skuldsättning. I föreningen finns en gemensam lekplats samt stora gräsytor och skogspartier, detta uppskattas av områdets både större och mindre barn. Området är en dröm för barnfamiljer.


Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information om bostaden!
Rambod Panjaki
0766-40 50 01

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy