Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Periodgången 7, Perioden, Nyköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
74 kvm
Avgift
4 052 SEK / mån
Rum
2 rum

Exklusivt boende med balkong med utsikt över Nyköpingsån.

Nu finns möjlighet att förvärva en exklusiv lägenhet i gamla industribyggnaden Spinnerskan precis vid strandkanten av Nyköpingsån. På tidigt 1900-tal användes byggnaden till bomullsspinneri, 2017 byggdes huset om och inrymmer idag 37 unika lägenheter med generös takhöjd. Lägenheten som nu saluförs har så mycket charm med stora fönster och en takhöjd på ca 3,5 m. Här kan du njuta av en stor balkong om cirka 10 kvadratmeter med utsikt över Nyköpingsån där både kanotister och fåglar glider förbi dagligen.

När du kliver in i lägenheten, från det ståtliga trapphuset sätter du fötterna på ett snyggt och stilrent klinker. Som resterande delar av lägenheten är väggarna i hallen vitmålade och direkt till höger innanför dörren finner du plats för avhängning. Några steg in i lägenheten övergår klinkergolvet till ett parkettgolv och till höger finner du nu en klädkammare i generös storlek. Till vänster om dig kommer du in till badrummet. Ett snyggt, stilrent badrum inrett i kakel och klinker med komfortabel golvvärme. Här finner du en arbetsbänk över tvättmaskin och torktumlare som gör klädvården enklare. Du finner också en kommod med överhängande spegelskåp, wc, handdukstork och dusch bakom vikväggar i glas.

Fantastiskt kök med gott om arbetsytor både på bänk och köksö. Gott om förvaring bakom ljusa luckor och lådor. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar en härlig rymd och en perfekt plats för umgänge. Med sina 3,5 i takhöjd och stora, spröjsade fönster dras du tillbaka till en svunnen tid. Huset är dock ombyggt 2017 och erbjuder därmed riktigt fräscha, rostfria vitvaror från Siemens. Maskinparken består av kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, ugn och mikrovågsugn i arbetshöjd samt spishäll och fläkt.
Det finns gott om plats för både ett stort matbord samt soffmöblemang. Från vardagsrummet finns utgång till en rymlig balkong om 10 kvadratmeter med utsikt mot Nyköpingsån. Här känns det nästan som att sitta på strandkanten.

Vidare in från vardagsrummet kommer du till sovrummet med samma magnifika takhöjd, parkettgolv och vitmålade väggar. Här finns en stor klädkammare och tillräckligt med takhöjd för dina mest storartade drömmar!

Bo i en trivsam förening med tillgång till en härlig takterrass med härlig utsikt, grill och flera sittgrupper.

Bra läge med närhet till tågstation, både med bil och promenad. Gång- och cykelväg till centrum och ett stenkast ifrån fina motions- och promenadstråk längs ån och i naturreservatet Hållet. Ån slingrar sig hela vägen ner till hamnen och erbjuder fin promenadväg både sommar- och vintertid.
Carports och bibyggander har försetts med sedumtak för att förstärka den naturnära känslan.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy