Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK
Adress
Maskinistvägen 13, Bolinder Strand, JÄRFÄLLA
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
49 kvm
Avgift
3 030 SEK / mån
Rum
2 rum

Fantastisk 2:a med Mälarutsikt

Bli först med att flytta in till en fantastisk bostad i en familjär oas med utsikt över Mälaren. Här byggs ett 15-våningshus med spännande arkitektur i en solig slänt med utsikt mot K-märkta och kulturhistoriska byggnader. Lamellhuset kommer att få tydlig karaktär med fasader av murat tegel som förstärker kopplingen till områdets historia. Här har man satsat på hög kvalité med umgängesytor som får öppna planlösningar. Fasaderna ligger mot sydväst för bästa solläge. Här har man även skapat så mycket utomhusyta som möjligt mot vattnet.

Populärt område i natursköna och vattennära Bolinder Strand med två stycken båtföreningar. Här bor du ett stenkast från Kallhälls Centrum med livsmedelsaffärer, frisörer, klädbutiker och blomsterhandel. Bra utbud av restauranger, pizzeria och Folkets Hus med både bio och bibliotek. I anslutning till centrum finns även apotek, vårdcentral och folktandvård. Allt hittar du några hundra meter från huskroppen. Önskar man större utbud ligger Barkarby Handelsplats en kort biltur bort. 5 minuters promenad från bostaden finns pendeltåg station som tar dig till Stockholm C på mindre än 25 minuter.

Bostaden på Maskinistvägen 13 ligger på våning 1 av 15 med fönster från två väderstreck. Tack vare sluttning kommer man högt upp på våning 1 med milsvid utsikt mot Mälaren. Här erbjuds inredning med ljusa, klassiska och gedigna materialval så som genomgående ekparkett som är snygga, sköna och slitstarka som aldrig blir omoderna. Vitmålade väggar som ger en bra bas när du ska möblera ditt hem. Köket från Vedum är fullt utrustat med energieffektiva vitvaror från Siemens i rostfritt. Släta vita skåpluckor och blankt kakel ovanför antracitgrå bänkskiva. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys inbyggnadsugn och mikro, induktionshäll samt helintegrerad diskmaskin. I hallen finns goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Badrummet är stilrent med grått klinkergolv och vita blanka kakelplattor på väggarna. Här finns tvättställ med kommod, duschväggar i klarglas samt väggskåp ovanför kombinerad tvättmaskin. Sovrummet får plats med dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter bakom platsbyggda garderober med skjutdörrar. Förutom bostadens balkong har alla medlemmar tillgång till föreningens gårdsterrass och gården i väster. Bostaden har tillgång till källarförråd.

Se fasadbilder under dokument. För mer information om projektet klicka på länken nedan.

https://www.jm.se/stockholm-lan/jarfalla-kommun/bolinder-strand/bolinder-terrass/?gclid=EAIaIQobChMIndKjjNvq6QIVioeyCh2MDgRVEAAYASAAEgJYJfD_BwE

Tillträde oktober 2020.
Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bostadsfakta

Kommun

Järfälla kommun, Skattesats 31.48%.

Storlek

Boarea 49 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

51104

Våning / hiss

Våning 1 av 15.
1tr
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019-20
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 2+1 fönster
Ventilation: Mekanisk frånluftsventilation med värmeåtervinning

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Bolinders terrass
Organisationsnummer: 769635-3163
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 51104
Antal lägenheter: 174
Antal lokaler: 0

Bolinder Terrass består av två hus, ett lamellhus om 5-8 våningar och ett punkthus om 15 våningar. Intill lamellhuset ligger kvarterets generösa gård med gräsytor, lekplats och odlingslådor.

Parkering: Garage med cirka 75 parkeringsplatser finns under husen. Dessutom finns 38 markparkeringsplatser som föreningen disponerar runt byggnaderna. Ett antal garageplatser har laddmöjlighet och de flesta markparkeringsplatserna är försedda med motorvärmaruttag. Kostnad för bilplats är ca 850 kr/månad, 1100 kr/månad med motorvärmare och 1350 kr/månad för laddbilplats.

TV och bredband: TV, IP-telefoni och bredband via Telia Triple Play obligatorisk kostnad om 220kr/mån.

Gemensamma utrymmen: Gemensam terrass och gård, förråd, cykelrum, barnvagn och rullstolsförråd, garage och föreningslokal.

Energideklaration

Status: Ej utförd

Månadsavgift

Avgift: 3 030 SEK / mån
Obligatorisk kostnad om 220 tillkommer för Telia Triple Play.
Varmvatten debiteras efter faktisk förbrukning.

Gårdsplats/innergård

Gemensam gårdsterrass och gården i väster.

Driftskostnad

117 SEK varav:
VA: 117 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.4318 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Rymlig balkong om ca 6 kvm med fantastisk utsikt

Storlek: 6 kvm.
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy